Hogwarts Legacy: Három mod, amitől garantáltan eldobod az agyad

Hogwarts Legacy: Három mod, amitől garantáltan eldobod az agyad

Egyik zseniálisabb, mint a másik. Te töltöttél már le valamilyen modot a Hogwarts Legacyhoz?

A Hogwarts Legacy jött, látott és győzött. Az Avalanche Software kitett magáért, és egy remek játékot rakott le az asztalra. Ennek ellenére bőven lehet még rajta dolgozni, ezt pedig a modderek meg is teszik. Olyan fantasztikus modokat láthattunk már, mint a multiplayer vagy az FPS mod, de persze nem mindegyiknek kell, hogy értelme is legyen. Elhoztunk most nektek ezért 2+1 modot, amelyek inkább viccesek, mint hasznosak, bár a +1 némi célt is szolgál. A szórakozás garantált, lássuk mit tartogatnak nekünk a modderek.

Arachnophobia

Kezdjük rögtön azzal, aminek van némi értelme is. A Hogwarts Legacy világa tele van mindenféle növény- és állatfajjal, amelyek többsége azonnal meg akar ölni téged. Az egyik legnagyobb veszélyt a pókok jelentik, és ha sokakhoz hasonlóan fizikailag nem tudod elviselni a nyolclábúak látványát, az Arachnophobia mod a te megmentőd, ami egy ártalmatlan dobozkára változtatja a megjelenésüket. Tényleg csak ennyit tud, egy kis kocka, ami az életedre tör, semmi hátborzongató nincs benne.

Thomas a gőzmozdony seprű

Ez már a teljes agyrém. Amennyiben szeretnél repülni valahova, ezt a seprűdön megteheted, ami viszont most Thomas a gőzmozdonnyá változott. Lehetőséged nyílt, hogy a saját kék mozdonyoddal száguldozz a Roxforti felhők között. A Thomas modok már annyi játékban megjelentek, hogy hatalmas szégyen lett volna, ha nem látjuk őt a Hogwarts Legacyben.

Shrek seprű

A Shrekes modokon már a Strayben és a Marvel's Spider-Manben sem tudtuk abba hagyni a nevetést, ez most sincs másképpen. Mindenképp kötelező mindenkinek, aki szeretne egy kis mocsarat csempészni a Roxfort Legacy-élményébe. A Thomasoshoz hasonlóan itt is a seprűd alakul át egy óriási zöld repülő ogrévé. Út közben semmiképpen ne felejts el kérni egy Menő Manó Menüt!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!