Ezeken a pályákon játszhatunk majd a Source 2 bétában

Ezeken a pályákon játszhatunk majd a Source 2 bétában

Visszatérhet Cobblestone! Az mondjuk kérdéses, hogy milyen formában. De reméljük, nem a jelenlegiben.

A Gabe Follower nevű Twitter-felhasználó rengeteg érdekes információval állt elő az utóbbi időkben a Source 2 kapcsán, például a múltheti Dota 2-es frissítés alapján. Most pedig újabb adag infóval állt elő, amelyek a potenciális pályákról szólnak. Ő és két másik szivárogtató ugyanis hónapok óta követik a Valve fejlesztőinek aktivitását ilyen téren és ez alapján elég jó képük van arról, hogy mire számíthatunk a Source 2 változat bétájának érkezésekor.

Gabe Follower és társai több „s2-vel” jelölt pályát is találtak a kutakodásaik során és ebből úgy tűnik, hogy egyelőre még nem áll minden készen, de több játékmódhoz köthető pálya is benne lehet már a korai bétaváltozatban majd. Így lesz hol MM-ezni, DM-ezni, casualezni, de még wingmanezni és Arms Race-t is játszani. Ráadásul nem csak hatástalanítós, de túszos térképet is kapunk majd. Ami pedig még ezeknél is izgalmasabb: visszatérhet Cobblestone! Az mondjuk kérdéses, hogy milyen formában. De reméljük, nem a jelenlegiben.

A várható Source 2 béta pályák

  • de_overpass_s2 (MM, Casual)
  • de_shortdust_s2 (Demolition, Wingman)
  • de_lake_s2 (Arms Race, Wingman, Demolition)
  • de_inferno_s2 (MM, Casual)
  • ar_shoots_s2 (Arms Race)
  • cs_italy_s2 (Casual)
  • de_cbble_s2 (MM, Casual)

Ha egyébként szeretnétek egy kicsit átbogarászni Gabe Followerék minden felfedezését a pályákkal kapcsolatban, akkor az alábbi táblázat segíthet ebben. Egyrészt, ezen jól látható, hogy mikor történt frissítés, változás tavaly június óta, másrészt a Valve aktivitásainak száma is szerepel. A lilával jelöltek azok a pályák, amelyek megkapták a Valve-tól az „s2” jelzést, tehát adaptálva lettek az új motorra már. Mint látható, szinte mindegyik tavaly nyáron készült el.

Borítókép: Valve
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!