Több, mint valószínű, hogy 3. évada is lesz a The Last of Usnak

Több, mint valószínű, hogy 3. évada is lesz a The Last of Usnak

Elérkezett az első évad vége, és jogosan merülnek fel a jövővel kapcsolatos kérdések a rajongókban.

Hétfőn hajnalban megjelent a nagy sikerű játékadaptáció – a Last of Us sorozat – első évadának kilencedik, egyben utolsó része. Végül sikeresen össze lett foglalva a videójáték első felvonása, és szerencsénkre már jóval korábban bejelentették, hogy második rész is bemutatásra kerül majd. Ezzel kapcsolatosan ismét megszólaltak az készítők, és egy esetleges harmadik évadra is tettek utalásokat.

Neil Druckman és Craig Mazin – az alkotók – a GQ magazinnak adott interjújuk során azt a kérdést kapták, hogy a második évad miként fog egy akkora terjedelmű játékot felölelni mint a Last of Us Part II.

„Több lesz mint egy évad" – válaszolta Druckman, majd Mazin is hozzáfűzte, hogy „Nem mondjuk meg mennyire, de több évadra lesz szükségünk".

A második évad valószínűleg 2025 tavaszán kerül bemutatásra, de ha rögtön több évadot berendelnek a Part II-höz, akkor akár egy évvel rá érkezhet is a következő. A játék harmadik részének a feldolgozása is szóba került már, melyről Druckman azt nyilatkozta, hogy ha sikerül elképesztő sztorival előállni hozzá, akkor megvalósulhat. A mostani felfokozott hangulatból kiindulva erre nagy esélyt látunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek elég lenne egy évad a Part II feldolgozásához?

  • 40 %
  • 60 %