Magyar WoT streamer döntheti meg a Nerdhub Subathon rekordját

Magyar WoT streamer döntheti meg a Nerdhub Subathon rekordját

A magyar Twitch-történelmi rekord már több, mint egy hónapja 24/7-ben íródik.

A subathon a subscription (előfizetés) és a marathon (maraton) szavakból tevődik össze, és lényege, hogy addig megy a stream, amíg érkeznek a subok (előfizetések). A streamer általában beállít egy minimális időt, amíg a stream futni fog, majd minden beérkező támogatás, feliratkozás és cheer növeli az adás időtartamát, ami addig tart, amíg a visszaszámláló nullára csökken. Ebből fakadóan a tartalomgyártó kénytelen minden egyes pillanatban élőn hagyni az adást. Amikor játszik, amikor eszik, amikor edz, amikor alszik. Ezeket a pillanatokat együtt élhetik át a nézők a streamerrel, jelen esetben Shadow_TheLoneWolffal. 

Subathon-szabályok

  • 1$ = 4 perc
  • 100 Cheer = 5 perc
  • 1Sub = 8 perc
  • Tier 2 Sub =16 perc
  • Tier 3 Sub = 30 perc

Shadow kihívása február 11-én kezdődött, jelenleg pedig 33-adik napja tart, így már nem kell sok hozzá, hogy megdöntse a nemzetközi World of Tanks rekordot, amit Dakillzor állított fel 34 nappal. Ráadásul egyelőre nem úgy tűnik, hogy kifulladna Shadow maratonja, így az sem elképzelhetetlen, hogy a magyar rekordot is megdöntse, amit jelenleg a Nerdhub tart 36 nappal. Ők 2022 július 19-étől és augusztus 24-éig, a nyári táboruk kezdetéig élőztek.

Shadow hatalmasat ment az elmúlt 30 napban, így még a tavalyi legnézettebb magyar World of Tanks streamert, Tankelitet is sikerült letaszítania az első helyről a megtekintett órák alapján, sőt magyar Twitch viszonylatban is a hetedik helyet csípte meg februárban 67 520 megtekintett órával. 

Top 5 magyar World of Tanks streamer az elmúlt 30 napban (ÖSSZES MEGTEKINTETT ÓRA ALAPJÁN)

1. Shadow_TheLoneWolf 55 309 megtekintett óra
2. Tankelit 42 767 megtekintett óra
3. zsolesz4 14 148 megtekintett óra
4. Dani2999_ 8 914 megtekintett óra
5. carmaaTV 6 919 megtekintett óra

Szerintetek meddig tart majd Shadow subathonja?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek meddig tart majd Shadow subathonja?

  • 75 %
  • 25 %
  • 0 %
World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.