LoL x FIFA: Faker és a haverok felbukkantak gyűjthető kártyákon

LoL x FIFA: Faker és a haverok felbukkantak gyűjthető kártyákon

Így találkozik egymással a League of Legends és a FIFA Ultimate Team.

A világ legnépszerűbb sportjátéka a FIFA-sorozat, amelynek az egyik módja a FUT, avagy a FIFA Ultimate Team. Ha nem vagy ismerős ezen a területen, akkor itt egy gyorstalpaló. A lényeg, hogy valódi labdarúgók arcképével ellátott kártyákat kell tetszés szerint egy csapatba összeválogatni, majd mehetnek a kihívások, az 1v1-ek és a pakknyitások. A FUT többször bekerült már a hírekbe, ugyanis több ország szerencsejátéknak tartja (lootbox?) az újabb és újabb focisták megszerzésének ezen módját. Szerencsére a League of Legendsnek nem kell ezekkel a kritikákkal megküzdenie, ugyanis nincs ilyen kártyagyűjtögetős játékmód jelenleg a LoL-ban, de ha lenne, akkor így nézne ki.

Egy lelkes idéző megálmodta FUT kártyákként a legsikeresebb és leghíresebb e-sportolókat, akik különböző statisztikai mutatók alapján rendezhetőek sorrendbe.

  • Mechanics (MEC): A nyers mechanikai képessége a profiknak
  • Aggresion (AGG): Mennyire agresszíven játszik adott szerepkörben a sztár
  • Vision (VIS): A saját rálátási pontszáma alapján kap egy értéket a játékos
  • Mental (MNT): Mennyire van rendben fejben az e-sportoló, mennyire képes hidegvérűen teljesíteni még a legnehezebb helyzetekben is.
  • Positioning (POS): A helyezkedés elengedhetetlen a mérkőzés egészében, erre is kapott mindenki egy pontszámot
  • Versatility (VRS): Az alkalmazkodóképesség sem maradhatott le. Itt a készítő arra gondolt, hogy egy-egy LoL-os mennyire tudja megállni a helyét különböző hősökkel, változatos csapatstratégiák közben

Az alábbi galériában megtekinthetsz több tucat aktív, esetleg már visszavonult profi e-sportolót, aki kapott ilyen egyedi LoL x FUT-kártyát!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.