LoL: Meg sem jelent a 13.6-os patch, máris módosított a Riot a terveken

LoL: Meg sem jelent a 13.6-os patch, máris módosított a Riot a terveken

Két karakter mégsem azokat a változtatásokat kapja meg, amelyeket tegnap jelentett be a Riot Games.

A játékegyensúlyért felelős csapat nincs könnyű helyzetben, ugyanis egyre közeledik a 2023-as Mid-Season Invitational, amely versenyre össze kéne rakni egy élvezhető és izgalmas metát. Ennek megfelelően alakítják a hősöket, sárkányokat, tárgyakat és rúnákat, de nem megy ez annyira könnyedén. A tegnap publikált teljes előnézeti listán sokaknak megakadt a szeme, ugyanis az egyik hős neve mellé odavéstek egy túlságosan is nagynak tűnő erősítést. A visszajelzések azonnal elárasztották a Riotot, így máris történt módosítás a 13.6-os League of Legends-frissítés pontos értékeiben.

Vayne

Eredetileg kapott volna a lövész egy olyan buffot, amely alaposan megnövelte volna a passzívból kapott mozgási sebességet. A top lane-en jártas idézők rögtön szóltak, hogy nem kéne túlságosan megtolni Vayne statjait, mert egy olyan meta köszönthet be a "béke szigetén", ami egészségtelen a LoL szempontjából. A Riot elfogadta ezt az érvelést, ezért visszavonták ezt az erősítést.

Aurelion Sol

A nemrég teljes VGU-ban részesített mágus mágus még mindig túlságosan erős, ezért készülnek a háttérben az újabb nerfek. A tegnap publikáltakhoz képest azonban még egy képességet elővettek a balance team tagjai, hogy kicsit faragjanak a sebzésén.

  • Breath of Light (Q)
    • Másodpercenkénti sebzés 30-90-ről 30-80-ra csökken a hős szintjétől függően
    • Burst sebzés 20-40-ről 20-30-ra csökken a hős szintjétől függően

A végső képesség castolási távolságát a jelek szerint mégsem csökkentik 1100-ra, a legfrissebb információk szerint 1250-en marad ez az érték. A jövő hét szerda hajnali élesítésig változhatnak még a nerfek és buffok, mindenképpen érdemes folyamatosan követni a híreket, akkor nem okoz majd nektek meglepetést a 13.6-os patch.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Vayne melyik supporttal működik jobban?

League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.