Elindult a Steam tavaszi vására!

Elindult a Steam tavaszi vására!

Válogass a több ezer ajánlat közül és csapj le a legkedvezőbbre! Amennyiben a Steam Deckre is áhítoztál, most az is akciós!

Márciussal beköszöntött ránk a tavasz, legalábbis a naptár szerint, hivatalosan azonban majd csak március 20-án, hétfőn kezdődik majd. Akárhogy is, a szürke, sötét téli napoknak lassan vége, ezt pedig hogy máshogy ünnepelhetnénk meg, mint a Steam Spring Sale-lel!

A korábbi években ezeknek az évszakos kiárusításnak az időpontja nem volt előre nyilvános, ám ezen az irányelvén változtatott a Valve, és már a teljes 2023-as menetrendet ismerjük. Ezekbe nem csak a legnagyobb események tartoznak, hanem a kisebb, tematikus akciók is, mint például a szeptemberben megrendezésre kerülő SHMUP Fest.

Miket áraznak le? Szinte mindent! A Steam Spring Sale több ezer játékra ad valamiféle árengedmént minden műfajban! Akció RPG-ken át platformerekig és FPS shooterekig tényleg mindenki megtalálhatja a maga akcióját. Azonban nem csak játékok kaptak olcsóbb árcédulát! A Steam Deck 10%-os kedvezményt kapott az egyéves évfordulója alkalmából! Ez az első alkalom, hogy a Deck kedvezményes, így ez önmagában is elég nagy dolog. Emellett a Steam Point Shopba is érdemes ellátogatni, mert különleges tartalmakat vásárolhattok ott. A 2023-as Steam Spring Sale március 16-tól március 23-ig tart.

Íme néhány játék, amely kedvezményt kapott, és érdemes lehet elgondolkodni rajtuk:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!