LAN-on játszhattok a Tekken 7 és eFootball 2023 válogatottságért!

LAN-on játszhattok a Tekken 7 és eFootball 2023 válogatottságért!

Mindened a Tekken vagy az eFootball? Most megmutathatod mit tudsz, a cél pedig a Magyar E-sport Válogatott!

2021-ben minden eddiginél magasabb szintre emelkedett hazánkban az e-sport, miután a HUNESZ, a Magyar E-sport Szövetség munkájának gyümölcseként, a Nemzetközi E-sport Szövetséghez (IESF) való csatlakozást követően végre itthon is nagyobb teret kapott a válogatottság. Ennek eredményeként több játékban is az a megtiszteltetés érhette a legjobbakat, hogy nemzeti színekben mérettethették meg magukat a különböző világversenyeken és nincs ez másképp idén sem.

EFootballban egy esztendővel ezelőtt a PlayIT-en rendezték meg a magyar e-sport válogatottságért zajló válogatóverseny offline fináléját, ahol nyolc játékos küzdhetett meg ezért az elismerésért. Négyen a korábbi versenyen elért eredményük, négyen pedig a selejtezőben mutatott parádés teljesítményük alapján lehettek ott a június 12-én megtartott eseményen. 2021-ben Keresztes "Cujo" Hunor, 2022-ben pedig Varga "BendeJuice" Bende szerezte meg magának az első helyet, így ők képviselhették hazánkat az EB-n és a VB-n is.

Ebben az esztendőben ismét egy offline esemény keretein belül választják ki a Magyar E-sport Válogatott eFootball-játékosát. A SamsunGGamer Champions Night keretein belül dől majd el a Gamerlandben, hogy ki utazhat majd a romániai világbajnokságra, Jászvásárra. A válogatóversenyre korlátlan számban nevezhetnek a játékosok, te is! A végső lebonyolítás a részt vevő játékosok számának függvényében alakul. A nevezett játékosok számától függ az is, hogy egyenes kieséses (Single Elimination és Bo2-es meccsek a csoportban), vagy alsó-felső ágas (Double Elimination Bo1-es meccsek a csoportban) formátumú lesz-e a torna. Döntetlen pontszám esetén a találkozók hosszabbítással és ha kell, büntetőkkel folytatódnak, illetve érnek véget. A helyszínen az összecsapásokat PlayStation 5 konzolon bonyolíthatják le a felek, a dobogós játékosok pedig értékes nyereményekkel gazdagodhatnak.

Nyeremények:

  • I. hely: Részvétel az IESF világbajnokságon és egy Logitech Pro X wireless fülhallgató
  • II. hely: Logitech G535 vezeték nélküli füllhallgató
  • III. hely: Logitech G435 vezeték nélküli fülhallgató

Nevezni ide kattintva tudtok a válogatóra!

Az eseményt március 25-én élőben lehet majd követni az esport1tv és az esport3tv Twitch-csatornákon.

A CIKK A KÖVETKEZŐ OLDALON A TEKKEN 7 NEVEZÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓKKAL FOLYTATÓDIK!

A virtuális futball mellett a virtuális bunyósok között is keresi a HUNESZ hazánk legjobb játékosát. A Magyar E-sport Válogatott megalakulását követően immáron harmadik éve része a a versenyjátékoknak a Tekken 7. 2021-ben GenZo, 2022-ben pedig Flow húzhatta magára a válogatott mezét és mérettethette meg magát nemzetközi porondon. Tavaly kivételesen jól sikerült az azerbajdzsáni Európa-bajnokság, hiszen Flow országunk egyik legjobb eredményét érte el, miután bronz érmet szerzett a versenyen.

A Magyar E-sport Szövetség 2023-ban is szeretné megtalálni azt a személyt, aki Tekken 7-ben képviselheti majd hazánkat az idei nemzetközi tornákon. A válogatóversenyt ugyancsak a Gamerlandben rendezik meg március 25-én, a torna győztese a Magyar E-sport Válogatott tagjaként utazhat majd Romániába. A válogatóverseny teljesen nyílt és ingyenes, tehát bárki jelentkezhet, aki betöltötte már a 16. életévét és aki elég erős Tekken-játékosnak érzi magát. A legjobb hír, hogy a kvalifikáció győztese egyenes ágon ki jut a romániai eseményre!

Nevezni ide kattintva tudtok a válogatóra!

Akárcsak az eFootball esetében, úgy a Tekken 7 mezőnye is értékes nyereményekre tehet szert a válogató során. A legnagyobb elismerés természetesen a válogatottsági tagság, de emellett tárgynyereményekben is részesülnek majd a dobogósok.

Nyeremények:

  • I. hely: Részvétel az IESF világbajnokságon és egy Logitech Pro X wireless fülhallgató
  • II. hely: Logitech G535 vezeték nélküli fülhallgató
  • III. hely: Logitech G435 vezeték nélküli fülhallgató

HUNESZ 2021 szeptemberében csatlakozott a Nemzetközi E-sport Szövetséghez, ezzel pedig kivívták országunknak a jogot, hogy a világ legnagyobb e-sportbajnokságaira válogatott játékosokat és csapatokat küldjenek. Idén CS:GO-ban, Tekken 7-ben, Dota 2-ben, eFootball 2023-ban és PUBG Mobile-ban jelentkezhettek a válogatókra és ki tudja, sikeres győzelmek után még akár te is a Magyar E-sport Válogatott játékosa lehetsz és te is hazánkat képviselheted majd Jászvásáron, ahol 500 ezer dolláros összdíjazással kerül megrendezésre az IESF világbajnokság 2023-as felvonása.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!