PUBG Mobile: Kezdődik a nemzeti válogatóverseny – Jelentkezz és légy te is a magyar válogatott játékosa!

PUBG Mobile: Kezdődik a nemzeti válogatóverseny – Jelentkezz és légy te is a magyar válogatott játékosa!

Jelentkezz még ma a válogatóversenyre és gyűjtsd a csirkevacsikat!

Magyarországot 2021. szeptembere óta, teljes jogú tagállamként a HUNESZ képviseli a Nemzetközi E-sport Szövetségben, így a HUNESZ idén is jogosult válogatott játékosokat és csapatokat delegálni az IESF eseményeire. Ennek értelmében számos játékban szurkolhatunk majd idén hazánk legjobbjainak, olyan sikercímekben, mint a CS:GO, a Dota2, a Tekken 7, az eFootball 2023 vagy a PUBG Mobile.

2022-ben a világ második legnépszerűbb mobilos játéka volt a PUBG Mobile, több, mint 112 millió közvetített órával, a teljes évet tekintve több millió dolláros összdíjazással és nem mellesleg a játék az év legjobb mobilos e-sportjátéka címet is elnyerte az Esports Awards során. Most pedig te is megmutathatod, hogy ott van a zsebedben a tehetség és a tudás, hogy elég egyetlen mobil a kezedbe és máris te vagy a szerverek királya!

Már kezdetét vette a 2023-es Magyar E-sport Válogatott szezon, sorban indulnak a válogatóversenyek olyan játékokban, mint a CS:GO, a Tekken 7, az eFootball 2023, a Dota2 és a PUBG Mobile, melyek az első lépést jelentik a világbajnoki cím felé vezető úton. Idén ugyanis az Európa-bajnokság nem része a vb kvalifikációs szakaszának, helyette regionális válogatókat tart az IESF, melyeken a világ e-sport csapatai bizonyíthatják rátermettségüket és a kellő sikerek elérése mellett kijuthatnak a 2023-as IESF World Esports Championships versenyére, amit augusztus vége és szeptember eleje között tartanak Jászvásáron, 500 ezer dolláros összdíjazással!

A nemzeti PUBG Mobile válogatóverseny legfontosabb részletei

  • A válogatóverseny időpontja: 2023. március 18. 13:00
  • A játékmód: Squad-TPP
  • Jelentkezni a válogató Challengermode oldalán tudtok
  • A válogatóverseny mérkőzéseit élőben követhetitek majd az Esport1TV Twitch-csatornán
  • A válogatóverseny nyertes csapata képviselheti Magyarországot az IESF regionális selejtezőjében, 2023.05.01. és 06.30. között
  • A válogató különböző szakaszain csak 16 évnél idősebbek vehetnek részt
  • A versenyen csak magyar, vagy kettős állampolgárok vehetnek részt
  • A verseny teljes szabályzatát keresd a HUNESZ versenykiírásában
  • A nyílt válogatóverseny minden részletéért keresd annak Challengermode oldalát

Több, mint egy hetetek van tehát még jelentkezni, de én nem várnék a helyetekben, véletlenül sem maradnék le egy ekkora lehetőségről! Jelentkezz még ma a 2023-es IESF vb nemzeti PUBG Mobile válogatóversenyére, gyűjtsd a csirkevacsikat és képviseld te hazánkat az IESF e-sportvilágbajnokságán!


Bármennyire is nagydobásnak tűnt anno a PUBG, az akkoriban annyira imádott játék lassan, de biztosan leépült az évek alatt. Valamelyest segített a helyzetén, hogy tavaly januárban free to play modellre váltottak, azóta is tartja a játék a 300-400 ezer közötti aktív játékosszámot Steamen, de még ez is fényévekre van a kezdeti sikerektől, amikor több, mint 3 millió csirkevacsivadász játszott egyszerre és rendszeresen a játékkal.

Persze ez csak a PC-s és a konzolos verziókról mondható el, a mobilos PUBG köszöni szépen él és virul, a világ egyik legnagyobb mobiljátéka és a világ egy legizgalmasabb mobilos e-sportja.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!