Shroud elkészítené minden idők legjobb túlélőjátékát

Shroud elkészítené minden idők legjobb túlélőjátékát

Túlélőjátékokból is láttunk már mindent. Shroud, Sacriel és a Splash Damage most mégis egy nagy dobásra készül.

A legendás streamerek, Shroud és Sacriel, a brit fejlesztővel, a Splash Damage-dzsel karöltve egy AAA nyílt világú túlélőjátékon dolgoznak, amely reményeik szerint a "valaha volt legjobb túlélőjáték" lesz.

Ezt a teljesen új IP-t a Splash Damage fogja az alapoktól kezdve felépíteni, Sacriel és Shroud pedig Executive Creators-ként csatlakozik a csapathoz. A Splash Damage korábban olyan játékokon dolgozott, mint a Doom 3, a Brink, a Gears of War: Ultimate Edition, valamint a Gears of War 4 és Gears 5 többjátékos részei. Most két ismert streamerrel törnek be a túlélő shooterek műfajába.

A játék egyelőre a Project Astrid nevet kapta és csak annyit tudunk, hogy egy nyílt világú túlélőjáték lesz - fejlett lövöldözős elemekkel -, és jelenleg még a gyártás előtti stádiumban van. Ez azt jelenti, hogy a Splash Damage a játék történetének megtervezésével van elfoglalva, koncepciókkal, karakterekkel, beállításokkal és az esetleges történetelemek alapjaival. Nyugodtan feltételezhetjük, hogy ez egy multiplayer-fókuszú cím lesz, hiszen ez az, amiben igazán otthon van a Splash Damage. Hiába tehát az új műfaj, ez nem lesz túl nagy lépés a stúdió által megszokottól, és mivel ez egy vadonatúj IP, a cég megmozgathatja a fantáziáját, és valami igazán egyedit alkothat. Shroudék ráadásul segítik a munkájukat, így jobban belelátnak a játékosok fejébe, ami hasznos tapasztalat lehet számukra. Természetesen ők is nagyon izgatottak az együttműködés miatt.

„Ez a projekt jelent mindent számomra. Chrisszel (Sacriel) meghatároztuk, mit látnánk szívesen a következő nagy dobásban a túlélőjátékok műfajában, és a Splash Damage-dzsel közösen nekilátunk, hogy megépítsük ezt. Minden idők legjobb túlélőjátékát akarjuk megalkotni, és Sacriel agyával és a Splash Damage csapatával tudom, hogy meg tudjuk csinálni” – mondta Shroud.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!