Akciófigyelő: Olyat csinált a Valve, amit még soha

Akciófigyelő: Olyat csinált a Valve, amit még soha

Ezt a remek ajánlatot nem érdemes elszalasztanod.

Hivatalosan elstartolt tegnap este a Steam Spring Sale 2023, az idei év első nagy vására a világ legnagyobb PC-s platformján. Azt tudni érdemes a Valve-ról, hogy nyáron és karácsony környékén fog igazán vastagon a ceruzájuk, amikor a kedvezményes árazást rávésik az egyes játékokra, ettől függetlenül a tavaszi leárazást is érdemes végigpörgetned. Több ezer ajánlat vár rád, így biztosan találsz olyan címeket, amelyek valamilyen érthetetlen módon végül a könyvtáradban landolnak. Az igazán nagy dobást azonban nem a videójátékok között kell keresned, hanem az "egyéb" kategóriában. A történelem során először leértékelték a Steam Decket, a Valve hivatalos kézikonzolját, amely még több lehetőséget biztosít számodra, hogy kedvenc hobbidnak hódolj.

Egy évvel ezelőtt indította világhódító útjára Gabe Newell és csapata a Steam Decket, amely kezdetben csak néhány kiváltságos gamerhez jutott el. A gyártási kapacitás nem tudta lefedni a keresleti oldalt, így hosszú hónapokat kellett várni a vásárlóknak. Szerencsére ezek az akadályok megszűntek, így ma már minden probléma nélkül kaparinthatod meg ezt a konzolt.

De mennyibe kerül most akciósan a Steam Deck?

Három különböző csomagban vásárolhatod meg ezt a kütyüt.

  • Legolcsóbb - 377,10 euró (~ 150 000 forint): Ezért kapsz egy 64 GB eMMC tárhellyel rendelkező példányt
  • Középkategória - 494,10 euró (~ 200 000 forint): A tárhely 256 GB-os NVMe SSD-re váltott, valamint profilcsomag is jár a Deckhez
  • Csúcskategória - 611,10 euró (~ 240 000 forint): 512 GB-os NVMe SSD lapul a házban, emellett további exkluzív tartalmak járnak az eszközhöz (téma, hordtok, profilcsomag és prémium üveg)

A 10%-os kedvezmény csak egyetlen hétig tart (március 23-án 18:00-ig), így mindenképpen repülj rá az ajánlatokra még ma!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!