CoD: Íme a legerősebb EBR-14 Loadout!

Magas tűzráta akár távolabbra, mint egy Assault Rifle – ezzel a builddel pedig még erősebbé teheted az EBR-14-t!

Március 15-én érkezett meg a Call of Duty: Modern Warfare 2 legújabb frissítése, amely rengeteg balansz változtatás, egy új pálya és egy új játékmód mellett egy új Marksman puskával is szolgált, amelyet kioldása után Warzone-ban és Multiplayerben is tudunk használni. A Tempus Torrent kioldásához 25 Double Killt kell szereznünk Marksman Rifle-ökkel, ehhez pedig a legjobb eszköz az EBR-14, amellyel pillanatok alatt összejön a kellő számú multikill!

Az EBR-14 a gyorsabb Marksman puskák közé tartozik, amelynek alapból magas a fire rate-je, azonban nem áldoz fel annyi távolságot, mint ahogy azt gondolnánk. Emellett egy félautomata fegyverről beszélünk, tehát a pontossága is remek, kivéve, hogyha villámsebesen nyomkodjuk a lövésért felelős billentyűt. Ettől függetlenül viszont nem szabad elfelejteni, hogy az EBR-14 (és az összes Marksman Rifle) egy kicsit más stílust igényel, mint az automata fegyverek, amelyekre a Call of Duty: Modern Warfare 2 Multiplayer tempója lett szabva. Viszont ha meg tudjuk találni az egyensúlyt a run-n-gunning és a lassabb, hard aimelve folyosót letartós stílus között, akkor a Marksman puskák meghálálják a beléjük fektetett energiát.

Azonban nem ragoznám tovább, nézzük az egyik legjobb EBR-14 loadoutot:

  • Muzzle: ZLR Talon 5
  • Barrel: 22″ Boremaster Barrel
  • Optic: AIM OP-V4
  • Stock: SO R55 Adaptor
  • Rear Grip: FSS Gen.7 Grip

Ennél az EBR-14 buildnél a Tempus Torrent Challenge-re fókuszáltam, a Multikillek megszerzésére optimalizáltam a fegyvert. A ZLR Talon 5 muzzle egy kicsit dob a bullet velocityn, valamint a visszarúgáson is segít, a puskacső csökketni az ADS-t, de cserébe folyamatos lövésnél szinte stabil marad a fegyver, a célzó megintcsak a közelharcot erőlteti. Azonban a mobilitás teljes beáldozása nem jó irány, így a Stock és a Rear Grip egy kicsit mégis visszaad az ADS-hez és a Sprint-to-Fire time-hoz.

Ezzel a loadouttal gyerekjáték lesz frageket szerezni a kisebb mapokon, és a nagyobb pályákon is megkönnyíti a dolgunkat, főleg, ha egy SMG-játékos mögénk próbálna kerülni. Most pedig irány a március 20-ig még ingyenes MW2 multi, és pörögjenek azok a Double Killek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik a kedvenc Snipered a Call of Duty: Modern Warfare 2-ben?