CoD: A legjobb loadout az új Marksman puskához, a Tempus Torrenthez!

CoD: A legjobb loadout az új Marksman puskához, a Tempus Torrenthez!

A Tempus Torrent monszunként söpör végig az MW2-n, ezekkel az attachmentekkel viszont még magasabb szintre vihetjük a puskát!

Március 15-én rengeteg újdonságot hozott a Season 2 Reloaded, többek egy új fegyver került be az Infinity Ward lövöldéjébe, a Call of Duty: Modern Warfare 2-be. A Marksman puska hatalmas érdeklődést váltott ki a CoD-os közösségtől, rengeteg videó és vélemény került már ki róla a közösségi oldalakra. A Tempus Torrent az eddig látottak alapján tényleg az erősebb fegyverek közé tartozik, ezzel a loadouttal pedig még többet tudsz kihozni belőle miután kioldottad!

A Tempus Torrent a Marksman Rifle-ökhöz képest is nagyon jó bullet velocityvel és sebzéssel rendelkezik, cserébe viszont az átlagosnál jobban visszarúg, így ez volt a legfontosabb statisztikája, amin javítani szerettem volna. Emellett az ADS sebességén is van mit csiszolni, emellett pedig maradt hely az offenzív statok feltornázásának is. Bár a Tempus Torrent a héten jött ki, nem kell aggódni azon, hogy ne lennének attachmentjeink hozzá, hisz a Marksman Rifle az M4 platform tagja, így ha a klasszikus AR-ra vannak attachmentjeink, akkor az új fegyverre is lesznek.

A legjobb Tempus Torrent loadout:

  • Barrel: 14″ Chroma LRS
  • Optic: AIM OP-V4
  • Underbarrel: Phase-3 Grip
  • Ammunition: 7.62 High Velocity
  • Stock: PSO Heavy Stock

Ezzel a Tempus Torrent loadouttal egy szörnyeteggé válhatunk a csatamezőn. A célzó segítségével távolharcban és közelharcban is megálljuk a helyünket, legyen szó Warzone 2-ről vagy Multiplayerről. A puskacső egyrészt halkabbá teszi a fegyvert, másrészt jócskán megnöveli a sebzésünket és az effektív távolságunkat. A puskatus az aiming stabilityt és a recoil controlt segíti, hasonlóan az underbarrelhez, a High Velocity töltények pedig megint csak a sebzésünket tolják az egekbe.

Ezzel a Loadouttal a Call of Duty: Modern Warfare 2 legújabb játékszere egy egész jó Marksman puskából egy olyan fegyverré válhat, amely akár a metát is meghatározhatja. Bár ahogy az EBR-14 loadout guide-ban írtam, a félautomata fegyverosztályt egy kis idő kitanulni, főleg a pörgős multiban, azonban ha belefektetjük az időt, akkor a Tempus Torrent az egyik legjobb barátunkká válhat! Próbáljátok ki az MW2 március 20-ig tartó ingyenes időszakában!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik a kedvenc Snipered a Call of Duty: Modern Warfare 2-ben?