Végre Michael is szerepel a GTA Online-ban?

Végre Michael is szerepel a GTA Online-ban?

Újabb Michaelhöz közel álló személy bukkant fel a GTA Online-ban.

A GTA-rajongók jó része várja már nagyon, hogy a GTA V harmadik főszereplője, Michael is tiszteletét tegye az Online-ban. Trevor már évek óta szerepel Ronnal, a negyedik alap Heist során nekik segítünk a terjeszkedésben, Franklin a The Contract DLC-vel érkezett meg egy bő éve, így már csak a kétgyermekes családapa hiányzik. Michael fia, Jimmy is jelen van már 3 éve, még 2019-ben a Diamond Casinoval érkezett, míg lánya Tracey egy TV-műsorban látható.

Persze sokan mondhatnák most, hogy kit érdekel, hol van már a GTA 6, és részben igazuk van, de azért még mindig van egy tömeg, aki nem unja a GTA Online-t (jómagam például), és örül az újabb tartalmaknak. A Los Santos Drug Wars részeként tegnap is érkeztek. A küldetések pedig nem máshoz kapcsolódnak, mint Dr. Isiah Friedlanderhez, Michael De Santa terapeutájához!

Vagyis azok után, hogy rengetegen Michaelre számítottak a téli DLC-vel, a Rockstar elénk rakta a pszichológusát! Aki persze a legtöbbünknél halott, gondolom nem sokan hagyták elszökni anno, de ez az Online világában részletkérdés, révén Trevort és Michaelt is megölhettük a sztori végén. Michael tehát továbbra sincs, de lassan elfogynak azok a karakter az V-ből, akik még nincsenek benne az Online-ban, szóval hahó Rockstar, ideje lenne kezdeni valamit ezzel a problémával például a nyári DLC során! Egyébként az egy szép lezárása lehetne ennek a korszaknak, ha a GTA 6 előtti utolsó DLC-be raknák be, de az még a legoptimistább becslések szerint is közel két évre van tőlünk, annyit szerintem senki nem akar már várni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!