Heti akciós LoL-skinek: 500 RP alatt 4 kinézet is vár rád

Heti akciós LoL-skinek: 500 RP alatt 4 kinézet is vár rád

Egész sok epikus skin kapott legalább 50%-os kedvezményt.

Nem bír attól elszakadni a Riot Games, hogy legalább egy Zenith Games skin ne kerüljön bele a heti akciós felhozatalba. Ebben nem sok köszönet van, ugyanis ezek a hőskinézetek kifejezetten gyengére sikerültek (nem véletlen került bele a Zenith Games Lee Sin a saját listámra, amelyik a leggyengébb 2023-ban megjelent gúnyákat tartalmazta - a szerk.) Ez legyen azonban a legnagyobb probléma a mostani kínálattal, ugyanis kifejezetten látványos kozmetikai tartalmak is kaptak jelentős leárazást. Az akció egészen jövő hét hétfő estig tart, addig tudsz spórolni jelentős RP-mennyiséget a Riotnak köszönhetően. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy költ-e egy alapból free-to-play videójátékra, mivel semmilyen előnyöd nem származik abból, ha valódi pénzt áldozol bizonyos dolgokra a League of Legendsen belül.

Először az akciós hősök

Öt karakter, öt kedvezménnyel csökkentett összeg, igaz csak RP-ből. Nem változik semmi ezen a területen, hiába érkezik hamarosan a 163. játszható bajnok, MilioElméletileg semmi jel nem utal arra, hogy a közeljövőben ötnél több champ kerülne fel az alábbi listára, de a Riotnál néha egyik napról a másikra történnek a dolgok.

  • Rell - 585 RP (-33%)
  • Bard - 484 RP (-45%)
  • Jinx - 396 RP (-55%)
  • Aatrox - 440 RP (-50%)
  • Pantheon - 321 RP (-45%)

Az alábbi galériában mind a 15 heti akciós LoL-skint megtalálod pontos árral és a kedvezmény mértékével!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.