Akciófigyelő: Taktikusok előre, két játékot ad ingyen az Epic

Több ezer forint értékben kínál ismét ingyenes tartalmakat a népszerű oldal.

Az Epic Games Store ezúttal kicsit másképp választotta ki azokat az ingyenes címeket, amiket bármelyik regisztrált felhasználó megszerezhet a gaming platformon. Mindezek ellenére érdemes ellátogatni az oldalra, mivel több ezer forintot spórolhatsz, amihez mindössze néhányat kell kattintanod, valamint engedélyezned kell a kétlépcsős azonosítást belépésnél. Amit tudni kell, hogy vannak ilyen hetek az EGS-en, de összességében közel egy millió forint értékben (!) adtak ingyenes videójátékokat 2022-ben, igaz ez a programok teljes ára alapján kalkulált végösszeg. Egy szó, mint száz, ha csütörtök 17:00, akkor Epic!

Chess Ultra

A sakk sport? A sakk nem sport? A sakk videójáték? A sakk nem videójáték? Ezekre a kérdésekre nem kapod meg a választ, azonban ha szereted a világ egyik legnépszerűbb stratégiai játékát, akkor mindenképp töltsd le a Chess Ultrát. 4K-s vizuális megoldások, online multiplayer mód és egy kifejezetten erős AI, amivel folyamatosan fejlődhetsz. Ennél többet nem is kell tudnia egy sakkra épülő programnak, nem is kínál többet a Chess Ultra.

World of Warships — Starter Pack: Ishizuchi

A Wargaming nagyon ért ahhoz, hogy a háború legkeményebb csatáit remek szimuláció mellett kínálja fel a gamerek számára. A World of Tanks és a World of Warplanes mellett itt van a World of Warships, amelyhez 6000 forint értékben húzhatod be ezt a csomagot. De mit is tartalmaz az Ishizuchi Starter Pack?

  • A Tier IV-es japán csatahajót, az Ishizuchit
  • Egy plusz port slotot
  • 11 Epic álcát
  • 11 általános bónuszt (Plusz kredit, hajó XP, parancsnoki XP és free XP)
  • 5 darab extra jutalmat tartalmazó ládát

Az ingyenes Chess Ultra videójátékot és a World of Warships bónuszokat március 30-án, délután 5 óráig adhatod hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáradhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik a legjobb játék az alábbi háromból szerinted?