Shroud imádja ezt az újdonságot, amit a CS2 a VALORANT-ból emelt át

Shroud imádja ezt az újdonságot, amit a CS2 a VALORANT-ból emelt át

Bár nem túl nagy újdonság, a streamer szerint többet nyom a latba, mint gondolnánk.

Tegnap délután érkezett a hivatalos bejelentés, hogy igen, dolgozik a Valve, és igen, jön a Counter-Strike 2. A fejlesztők elmondása alapján a második rész minden rendszert felújít majd, legyen szó a grafikáról, a fizikáról vagy a játékmenetről, de még a UI, vagyis a kezelőfelület is teljesen megváltozik. Természetesen az egész interneten végigsöpört a reveal, amit a közösség hatalmas üdvrivalgással fogadott. Minden népszerű streamer reagált a füstgránátokat bemutató videóra, a profi CS:GO csapatok közösségi média felületei lángba borultak, miközben mindenki a korlátozott férőhelyű tesztre vár.

 Az egyik legnagyobb FPS-személyiség, Michael "shroud" Grzesiek is elmondta véleményét a Counter-Strike 2-ről, azonban a teljes overhaul helyett ő inkább egy nagyon apró részletre hívta fel a figyelmet:

Az egykori kanadai e-sportoló, aki a compLexity Gamingben, a Cloud9-ban, majd a VALORANT karrierje során a Sentinelsben játszott, konkrétan felugrott a székéből akkor, amikor meglátta, hogy a CS2 UI-a számolja a frageket a képernyő alján, valamint ha Ace-t szerzünk, akkor még világít is a kis grafikai elem. Shroudnak egyből a Riot Games taktikai FPS-e, a VALORANT jutott eszébe az új feature-ről, ami bár aprónak tűnik, a streamer szerint sokat dob a játékmeneten. A videóban elmondja, hogy mindig is ezt hiányolta a CS-ből, egy kis extra löketet akkor, hogyha valaki levadássza a teljesen ellenfél csapatot.

Bár ez tényleg apróság a Counter-Strike 2 többi újdonságához képest, ha a killszámláló és a villanó Ace-jelző ilyen reakciót vált ki, akkor képzeljük csak el, milyen lehet majd a legendás Counter-Strike széria új részével játszani!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!