LoL: Fogalma sem volt a világbajnoknak, hogy működik az egyik ulti

LoL: Fogalma sem volt a világbajnoknak, hogy működik az egyik ulti

Egy interjúból derült ki, hogy a Worlds győztesének sem kell ismerni minden mechanikát, hogy a legjobb legyen.

Pörögnek a rájátszások a világ minden pontján. Az ERL-szinten ott van Vizicsacsi és a BIG, akiknek minden magyar LoL-os szurkolhat, ugyanis egyetlen Bo5-re vannak az EMEA Mastersre való kijutástól. Az LCK 2023 Spring Playoffsban bár nincs magyar érdekeltség, a mérkőzések minősége miatt nem érdemes elszalasztani egyetlen összecsapást sem. Aki látta a Hanwha Life Esports vs DPlus KIA Bo5-öt az meglepődhetett azon, hogy mennyire domináns volt Zeka olyan középső ösvényes karakterekkel, amiket alig-alig látni az LEC-ben. A 3-1-re megnyert szériában megfordult a tavalyi világbajnok kezei között Tristana, Taliyah, Yone és Yasuo is. Utóbbi hősről kiderült a párharc utáni interjúban, hogy a koreai mides számára ismeretlen mechanikákkal rendelkezik.

Zeka, aki nem tudta, de játszott vele

Egészen hihetetlen, hogy a világ egyik legdominánsabb profi e-sportolója nem volt tisztában azzal, hogyan működik Yasuo végső képessége.

  • Zeka úgy gondolta, hogy Yasuo teljesen véletlenszerűen választ célpontot, amikor megnyomja az R billentyűt
  • A valóság ellenben az, hogy Yasuo azt a célpontot kezdi el kaszabolni, akire ráviszi a kurzort az idéző (vagy azt, amelyik a kurzorhoz legközelebb található)

Felmerül a kérdés, hogyan lehet valaki világbajnok úgy, hogy az egyik kedvenc karakterének nem ismeri minden képességét? A választ lehet Zeka sem tudja megmondani, azonban az biztos, hogy a mindössze 20 éves profi ma is tanult valamit. Legközelebb a Gen.G ellen lép Szurdokba a HLE, Chovy már készül arra, hogy egyik legnagyobb riválisával farkasszemet nézzen ezen az őrületesnek ígérkező Bo5-ben. Vasárnap 08:00-tól kezdődik a széria, a közvetítésről nem érdemes lemaradnotok!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!