ESL Pro League: Egyetlen USP okozta a NaVi vesztét

ESL Pro League: Egyetlen USP okozta a NaVi vesztét

Jön a 2018-as Major döntő visszavágója! Erről nem akarsz lemaradni!

Emlékeztek még a 2018-as bostoni Majorre? A legendás döntőre, ahol a FaZe és a Cloud9, két igazi titán csapott össze, kettejük megmérettetéséből pedig végül a világ egyik legjobb CS:GO-meccse után a Cloud9 került ki győztesként? Van egy jó hírem, ez a meccs ma megismétlődhet!

Jön az ESL Pro League 17. szezonjának döntője, ahol a FaZe és a Cloud9 fog összecsapni és bár a csapatok felállása merőben más, mint 2018-ban, óriási döntő elé nézünk, amit ráadásul egy történelmi felvezető előz meg.

A döntő előtt ugyanis showmeccs lesz, a világ első LAN-on játszott CS2 mérkőzése! Azt követi majd a FaZe és a C9 összecsapása, ahol gyanítom sokan papírforma alapján odaadják a győzelmet karriganéknek, de nem eszik azért annyira forrón a kását. Tény, hogy a FaZe egy kimagasló csapat, a világ legjobb játékosaival. Tény, hogy karrigan kiváló irányító, ropz pedig egyetlen USP-vel is csodákra képes, ezt tegnap a a NaVi is tapasztalta. Ugyanakkor meg lehet őket lepni, ezt is pontosan láttuk az elmúlt hetekben, hiszen elkapta őket a Liquid a Katowicében, a Vitality Máltán és a Forze is pályát tudott ellenük nyerni.

Márpedig a Cloud9 erősebb, mint egy Liquid, erősebb, mint egy Forze és mivel a döntőben vannak, erősebb, mint egy Vitality. Megvannak a sztárjátékosaik, megvannak azok az alappillérek, akikre támaszkodhatnak a legnehezebb helyzetekben is, ott van sh1ro, aki hasonlóan ropzhoz bármilyen helyzetet meg tud fordítani. Nafany irányítása azonban sokszor lyukas még, nem mindig tud olyan gyorsan és olyan precízen reagálni a szerveren történtekre, mint mondjuk karrigan és ez döntő fontosságú lehet ma este.

Ne feledjétek, délután érdemes az Esport1TV-re tapadni, jön a világ első LAN-on és profik által játszott CS2 mérkőzése, majd a FaZe és a Cloud9 összecsapása, az ESL Pro League 17. szezonjának döntője!

A mai menetrend:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat nyeri a döntő?

  • 50 %
  • 50 %