Akciófigyelő: Csak ma szerezheted meg ingyen ezt a játékot

Akciófigyelő: Csak ma szerezheted meg ingyen ezt a játékot

Csak pár órád van ne feledd, hogy gyarapítsd a gyűjteményed.

Egészen április 3-áig dübörög a GOG.com oldalán a 2023-as tavaszi vásár, amely keretében remek videójátékokat szerezhetsz meg nyomott áron. A Cyberpunk 2077, a The Witcher 3: Wild Hunt és a The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition mellett rengeteg retro és indie cím érhető el a CD Projekt RED saját webáruházában. Ha nem szeretnél pénzt költeni, akkor is érdemes ellátogatnod a GOG-ra, ugyanis ma 15:00-ig még ingyen csaphatsz le a Neurodeck: Psychological Deckbuilderre. Ez egy különleges indie, amelyben a pakliépítés lesz az elsődleges feladatod.

Neurodeck: Psychological Deckbuilder

A játékmenet nagyban hasonlít a méltán sikeres és elég népszerű Slay the Spire-éhoz, azaz folyamatosan egyre több és több kártyával tudod növelni a paklidat, fejlesztheted a már meglévő képességeket és hatásokat. Az elmédben lakozó szörnyek legyőzése az elsődleges feladatod, amelyek valódi fóbiákat szimbolizálnak. RPG-elemekből sincs hiány, bár azért nem kell Kingdom Come Deliverance mélységekben gondolkodni. A steames értékelések alapján lehetett volna még csiszolni rajta a fejlesztőknek, de egy próbát mindenképp megér, ha szereted a taktikázást és a groteszk ellenfeleket.

Egyetlen kattintással itt húzhatod be az ingyenes játékot!

A hírleveles feliratkozás nem nagy ár cserében azért, hogy folyamatosan gyarapodjon a gyűjteményed ezen a felületen. Ennek ellenére bármikor lemondhatod ezt a szolgáltatást, csak bökj ide.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már valaha a Slay the Spire-rel?