A Disney megajándékozott minket egy Secret Invasion premierdátummal

A Disney megajándékozott minket egy Secret Invasion premierdátummal

Később jön az előzetes tervekhez képest, de azért olyan sokat szerencsére nem csúszik a sorozat.

2023-ban A Hangya és a Darázs: Kvantumánia nyitotta, és a forgalmazó szerint alapozta volna meg az MCU ötödik fázisát, de egyelőre úgy tűnik mégsem szólt akkorát Scott Lang harmadik kalandja, mint azt előzetesen várták. Mindenesetre a Marvel filmes univerzuma nem áll le, sőt, ebben az esztendőben is kapunk néhány új alkotást, melyek közül első körben A galaxis őrzői harmadik, egyben befejező felvonása lehet a legérdekesebb. Az egyes projektek körüli problémák a tologatások révén ezen kívül idén már csak egy The Marvels (Marvelek) érkezik, de a következő két esztendőben sem szenvedünk majd hiányt szuperhősös filmekből – bár a projektekért felelős egyik fejes távozott az elmúlt hetekben a stúdiótól.

Amellett egyébként, hogy néhány filmes projektet eltolt a Disney, jó hírrel is szolgáltak, hiszen elmondták mikor érkezik a Secret Invasion – amely egy minisorozat igazából – a streaming kínálatukba. Az első évad hat epizódból áll majd, és bár már 2023. tavaszára beígérték ezt a sorozatot, de végül csak júniusban vethetik magukat rá a rajongók. Egészen pontosan a Secret Invasion idén június 21-étől nézhető a Disney+ oldalán. Egyes pletykák szerint ez az időzítés azért is alakult így, mert a Loki 2. szezonja szeptemberben, körülbelül három hónappal a Secret Invasion után jelenik meg.

Sikeres lehet a Secret Invasion a júniusi Disney+ megjelenéssel?

Érdekes döntés a nyári premier a Disney részéről, hiszen nagyjából hat héttel A galaxis őrzői Vol. 3 után indítják útjára a Secret Invasiont, mégis a sorozatnak komoly fejtörést okozhat a nagyszabású blockbusterekkel tűzdelt nyári időszak.

Június 30. és július 21. között ugyanis négy nagy produkció is a mozikba látogat:

  • Június 30.: Indiana Jones és a végzet tárcsája (június 30.)
  • Július 14.: Mission: Impossible – Dead Reckoning 1. rész
  • Július 21.: Barbie és Oppenheimer

Ezek mind a Secret Invasion első két részét követően robbannak be a mozikba, viszont a sorozat július 26-án kapja csak meg az utolsó epizódját fejezi, ezért az utolsó négy hét küzdelmes lesz a nézettséget illetően a Disney+ számára. Az sem segíti a stúdió munkáját, hogy az elmúlt néhány évben egyre inkább csökken az érdeklődés a szuperhősös filmek iránt, ezért nem is véletlen, hogy úgy döntöttek a kevesebb, néha több. Éppen ezért az eredetileg vártnál sokkal lassabban halad az MCU, emiatt csak három filmet és két tévésorozatot adnak ki 2023-ban. Mivel a The Marvels csak novemberben debütál, ez a megjelenési dátum bőven ad időt a rajongóknak, hogy a Secret Invasion eseményeit magukba szívják.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!