2 közkedvelt karakter is visszatér a Deadpool 3. felvonásában

2 közkedvelt karakter is visszatér a Deadpool 3. felvonásában

A szórakozás a következő filmben is garantált lesz ezek után.

Sajnos odébb van még a Deadpool 3 mozis debütálása, hiszen csak 2024. november 8-án lehet rá majd legkorábban beülni, ráadásul az izgalmas forgatási hírek csak fokozzák a várakozással teli időszakot. Az természetesen borítékolható volt, hogy Ryan Reynolds újra Wade Wilson (Deadpool) bőrébe bújik majd, de az hatalmas szenzációs volt, amikor bejelentették Hugh Jackman visszatérését is Rozsomákként (Wolverine vagy itthon ismertebb nevén Farkas – utóbbi névhasználat pusztán a vicc kedvéért történt és csak a képzelet szülte).

Az is biztossá vált nem rég, hogy mindenki kedvenc okoskodó és troll „szuperhőse” kapott már egy ellenfelet, legalábbis csatlakozott a stábhoz Emma Corrin. Egyik legismertebb szerepe A korona című filmben a fiatal Diana hercegnő volt, de feltűnt a Pennyworth és a My Policeman (A rendőröm) című sorozatokban is. Azt egyelőre nem tudni kit alakít majd a Deadpool harmadik felvonásában.

Rajta kívül pedig két másik régi barát is csatlakozik a produkcióhoz, a Deadline forrásai szerint ugyanis visszatér Karan Soni és Leslie Uggams is, Dopinder és Blind Al (vak Al) szerepében. Előbbi ismét a hős taxivezető segédjét, míg Uggams az okoskodó szobatárs figuráját játszhatja majd el ismét, akiket már eddig is imádtak a rajongók, hiszen címszereplő mellett a filmek legjobb poénjait szállították.

A harmadik felvonás rendezői székébe Tim Miller és David Leitch után Shawn Levy foglalhat helyet, a forgatókönyvet viszont a már eddig is jól bevált trió, Paul Wernick, Rhett Reese és Zeb Wells jegyzi majd.

Kövess Minket!