A The Walking Dead korábbi sztárja szuperhős lehet a Thunderboltsban

A The Walking Dead korábbi sztárja szuperhős lehet a Thunderboltsban

Egyes források szerint elkelt a Thunderboltsban felbukkanó Sentry karaktere.

Nemrég bejelentették, hogy a The Walking Dead korábbi sztárja, Steven Yeun valóban benne lesz a Thunderboltsban. Ráadásul egyes források már azt is tudni vélik, hogy melyik szuperhőst alakíthatja majd, és végül egy olyan karakter bőrébe bújhat, aki jelentős lehet az MCU jövője szempontjából.

A színész egyébként a The Walking Dead hetedik szezonjának első részével szállt ki a sorozatból, de nemrég olyan filmekben is játszott, mint a Minari és a Nope, előbbiben nyújtott alakításáért pedig Oscar-díjra jelölték. Mióta egyébként megerősítést nyert, hogy Yeun csatlakozik az MCU-hoz, a rajongók máris azt találgatják, hogy kit alakíthat majd a nagyvásznon, és persze egyesek szerint nem lehet majd más, mint Sentry. Bár a Marvel stúdiótól még nem érkezett hivatalos hír, ezek a pletykák közelebb lehetnek a valósághoz, mint gondolnánk.

A @CanWeGetToast bennfentese már egyértelműen azt állítja, hogy Steven Yeun fogja játszani Sentry-t a közelgő Thunderbolts filmben. Volt korábban egy olyan bejegyzése is, amelyben azt írta, reméli, hogy Yeun hajának a színe megváltozik majd a színét, amikor Sentryvé alakul. Az eredeti tweet nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy HA Steven Yeun játszaná Sentry-t, mostanra viszont eltűnt a HA. Ezen kívül a The Weekly Planet is tényként közölte, hogy Yeun valóban Sentry lesz a közelgő MCU alkotásban.

Ki az a Sentry?

Az ultraerős Sentrynek van egy Void nevű alteregója, így Yeunnak gyakorlatilag két karaktert kellene eljátszania a filmben. Amikor a karakter normál lelkiállapotban van, Robert Reynolds néven ismeri mindenki, mint egy tiszteletreméltó hős, de amikor Void előjön, akkor hihetetlenül gonosszá válik.

Ti örülnétek, ha Yeun lenne Sentry a Thunderboltsban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!