FIFA 23: Kiderült, mikor érkezik a Team of the Season

FIFA 23: Kiderült, mikor érkezik a Team of the Season

Még nem minden liga időpontja ismert, a lényeget megtudhattuk.

Az Insider Gaming forrásai révén kiderítette, mikor is érkezik a Team of the Season (TOTS) az Ultimate Teamben idén az egyes bajnokságok esetében. A TOTY óta ezt az eseményt várják a legtöbben, hiszen a teljes FIFA-ciklus legmeghatározóbb és legjobb kártyái közé tartoznak a TOTS-lapok. Mivel a hazai bajnokságok a hajrára fordulnak, már a TOTS-ra sem kell sokat várni. Az olasz, a francia és a spanyol bajnoki cím lényegében eldőlt, az angol és a német viszont okozhat még izgalmakat a hátralevő fordulókban.

A FUT 12 óta minden évben megjelenő TOTS esemény több mint tizenöt különleges elemmel ellátott csapatot ad ki, amelyek a szezon legjobb játékosait ünneplik Európa-szerte és a világ többi részén egyaránt. Bár részleteket nem közöltek arról, hogy hány csapatot fognak kiadni, a források a következő dátumokat árulták el a TOTS-szavazására vonatkozóan.

  • Premier League TOTS - 2023. április 18.
  • Ismeretlen - 2023. április 21.
  • Bundesliga TOTS - 2023. április 25.
  • Közösségi csapat TOTS - 2023. április 28.
  • LaLiga TOTS - 2023. május 2.
  • Ismeretlen - 2023. május 5.

A források szerint a többi ligát és az időpontokat nem véglegesítették, de a megadott dátumok alapján valószínűsíthető, hogy a továbbiakban minden kedden és pénteken jelennek majd meg. Amennyiben a tavalyi évből indulunk ki, a két hiányzó ligára is lehet tippelni: az EFL (angol másodosztály) valószínűleg április 21-én indul a Premier League és a Bundesliga között, a szaúdi Pro League pedig valószínűleg május 5-én. A FIFA 22 TOTS is egy héthetes kampány volt, így várhatóan a FIFA 23 is hasonló időtartamú lesz.

Kövess Minket!