Ingyenes lesz a Dying Light az Epic Gamesen

Ingyenes lesz a Dying Light az Epic Gamesen

Véget ért az ínséges időszak, és az Epic Games jövő héten két brutális játékkal kedveskedik nekünk.

Az utóbbi hónapokban a csütörtökök piros betűs ünnepnapok lettek  hála az Epic Gamesnek –,  ugyanis mindig izgatottan várjuk, hogy milyen ajándékkal kedveskednek nekünk. Az elmúlt hetekben azonban nem láttak el bennünket nagyszabású játékokkal. A múltheti Tunche-t beszerezhetitek még csütörtökig, azután viszont két brutális játék válik bezsebelhetővé, amiért hálásak vagyunk a vállalatnak.

 Dying Light Enhanced Edition 

A Dying Light a 2016-os megjelenése óta is hatalmas népszerűségnek örvend, ez köszönhető az azóta is frissülő tartalmaknak, és a korát megelőző játékelemeknek. Ez a közönség és a kritikusok által is egyaránt elismert, belső nézetes zombis játék, végtelen izgalmat kínál a kalandra vállalkozóknak. Az Enchanced Edition olyan plusz elemeket is tartalmaz, melyek még teljesebbé teszik az élményt, valamint segítséget nyújt ebben a posztapokaliptikus világban. Csütörtöktől 8 280 forint helyett, ingyenesen lehet a tiétek.

 Blazing Sails 

Foglald el a helyed a fedélzeten, és vesd bele magad a kalózcsaták izgalmas világába a Blazing Sailsel. Ebben a pörgős PvP játékban elkészítheted saját hajódat, melyel később számtalan kalandban vehetsz részt a barátaid társaságában. Győzd le az ellenséges kalózokat, miközben felfedezed a tájat, és megszerzed a tenger kincseit. A Steames 15 eurós ár helyett, ez is ingyen kerülhet az Epic könyvtárunkba.

Kövess Minket!



Melyik játékot várod jobban?

  • 67 %
  • 33 %
Gaming - Idén is kiosztották az Év E-sportolója díjakat

Kilencedik alkalommal adták át a K&H „Az Év E-sportolója 2023” díjakat. Évről évre azok a magyar sportolók jogosultak az elismerésre, akik hazai vagy nemzetközi csapatban képviselik a sportágat. Idén 18 kategóriában vehették át érdemeiket a digitális sport legjobbjai.