Lelőtték a youtubert, miközben prankvideót készített

Lelőtték a youtubert, miközben prankvideót készített

Egy amerikai bevásárlóközpontban történt az eset, amiről videófelvétel is készült.

Az utóbbi években ismét aranykorukat élik a különböző átverésekről készült videók, mivel ezekkel gyorsan, és viszonylag egyszerűen lehet hírnevet szerezni, hála a széle közönségnek. Számos ezen a tematikán alapuló YouTube-csatorna létezik, melyek közül az egyik a Classified Goons – magyarul minősített hülyék –, akik jelenleg 40 ezer feliratkozóval rendelkeznek. Tartalmuk főként arról szól, hogy ismeretlen embereket hoznak kellemetlen helyzetbe, ezt pedig rejtett kamerával rögzítik.

Tanner Cook, a csapat egyik 21 éves tagja április 2-án egy virginiai bevásárlóközpontban készített újabb felvételeket egy barátjával, mikor beütött a baj. Viccelődve odalépett az egyik járókelőhöz, és elkezdte piszkálni, az pedig – mint később kiderült Alan Colie a neve – fegyvert rántott, és gondolkodás nélkül hasba lőtte Cookot.

A helyi rendőrség ezután pár perccel megérkezett, letartóztatták Colie-t, Cook pedig kórházba került. A fiatalnak a gyomra és a mája sérült, de felfog épülni.

„Jól vagyok. Csak megakartam viccelni, egy sima vicc volt az egész, ez a srác pedig nem fogadta igazán jól, és meglőtt." – nyilatkozta később az áldozat.

Cook azt is elmondta, hogy nem fogja abbahagyni a prankvideózást, hiszen imádja csinálni, mondhatni ez a szenvedéje.

Kövess Minket!



Szeretitek a prankvideókat?

  • 0 %
  • 40 %
  • 60 %