EU RMR: KennyS ellen bizonyíthat ma torzsi!

EU RMR: KennyS ellen bizonyíthat ma torzsi!

Nézzétek velünk ma is az európai RMR-t és szurkoljatok torzsiéknak a továbbjutásért!

Tegnap elindultak a Párizs Major RMR-jei Ázsiában, Amerikában és Európában is. Bár az első két régióban voltak bajok dögivel, EU-ban minden meccset sikerült lejátszani és egyelőre egy-két apróságot leszámítva minden rendben van a rendezvénnyel. A tizenhat csapatos tornán lement az első két forduló és pár meglepő eredményt leszámítva a favoritok sikeresen vették a mindig veszélyes Bo1-eket.

A NAVI és a FaZe, valamint nagy meglepetésre a B8 és a fnatic ma már a továbbjutásért játszanak Bo3-ban, míg a Viperio, a SAW, a Sprout és az OG már a kiesés szélén állnak. A többiek sorsa egyelőre döntetlen, így a BNE és az Apeks, a 1WIN és a GamerLegion, az Into the Breach és a Virtus.pro, valamint a Falcon és a MOUZ is Bo1-gyel indítja a második napot. Szóval megéri majd bekapcsolódni a közvetítésbe, mert torzsinak ma KennyS ellen kell bizonyítania!

A MOUZ tegnap először a B8 ellen játszott. Azonban cptkurtka023, r1nkle és alex666 is elképesztően erős formában játszott, mindig a jó helyen voltak és kiiktatták a MOUZ védelmét. A kapitány még egy ACE-t is összehozott az egerek ellen a 16:9-re nyert Ancientön. Ezután a SAW ellen léptek szerverre torzsiék, a pálya ismét Ancient volt, de az eredmény már merőben más. A 8:7-re nyert T-oldal után torzsi, frozen és dexter is lubickolt a CT-oldalon. Bár volt egy pont, amikor szorosabbá válhatott volna a második félidő, még időben lezárta a pályát a MOUZ 16:12-re.

Magyar közvetítés

A BLAST.tv Párizs Major európai RMR-jeit élőben, magyar nyelven közvetíti az Esport1TV, amit Twitchen vagy az Esport1.hu beépített pontgyűjtő felületén követhettek az alábbi, mindig naprakész menetrend szerint:

Április 7. - péntek
11:00 - 1WIN vs GamerLegion (Bo1)
12:30 - Falcons vs MOUZ (Bo1)
14:00 - SAW vs OG (Bo3)
17:45 - NAVI vs FaZe (Bo3)

EU A RMR ágrajz az 1. nap után

Érdekel a többi régió? Kövesd az RMR gyűjtőcikkünk, ahol folyamatosan beszámolunk a legfontosabb infókról!

Borítókép: HLTV/brcho

Kövess Minket!