20 euró helyett teljesen ingyenes az egyik legjobb MMO Steamen

20 euró helyett teljesen ingyenes az egyik legjobb MMO Steamen

Vár a másodkori Tamriel, méghozzá teljesen ingyen!

Jó, jól van, tudom. A WoW a király. Ez tény és való. Valószínűleg soha nem lesz játék, ami letaszítaná a WoW-ot az MMO-k trónjáról, hacsak nem egy World of Warcraft 2. Ettől függetlenül léteznek remek MMO-játékok a piacon, melyek közül most az egyik teljesen ingyenes Steamen!

Egyik ilyen a The Elder Scrolls Online, ami bár nem indult tökéletesen, manapság mégis megéri a pénzét. Meglehetősen egyedi darab ez az MMO-k között, hiszen a PvE-tartalmak farmolása közben végig olyan érzésünk van, mintha egy offline The Elder Scrolls játékot játszanánk, a PvP viszont már a kőkemény MMO-élményre épül, akárcsak a klántagokkal játszható tartalmak.

2014 óta fut már a játék, azóta pedig számtalan kiegészítővel bővült. A legújabbra éppen idén nyáron kell számítanunk, június 5-én érkezik ugyanis a Necrom!

Ennek örömére, a The Elder Scrolls Online most néhány napig teljesen ingyen játszható. Alapjáraton 20 eurónkba fájna a játék Steamen, de most egészen április 17-ig ingyen pörgethetjük azt. Emellett pedig akciós nem csak az alapjáték, de a legutóbbi nagy DLC, a High Isle is. Ha valamikor, hát most érdemes kipróbálni a The Elder Scrolls Online-t!

A The Elder Scrolls Online-t ide kattintva játszhatod ingyen!

Kövess Minket!