Megjelenési dátumot kapott az új Gyűrűk ura-játék

Megjelenési dátumot kapott az új Gyűrűk ura-játék

Kíváncsian várjuk, hogy meddig üzemelnek majd a játék szerverei, minket egyelőre nem győzött meg a program a létjogosultságáról.

Jobb ha felkészülünk, hogy az elkövetkező években el leszünk látva Gyűrűk ura-játékokkal. Az IP-tulajdonos alaposan ki szeretné aknázni a címben rejlő lehetőségeket, ehhez pedig minden követ megmozgat. Kaptunk már új sorozatot, készülnek új filmek és persze játékok is. A The Lord of The Rings: Gollum még idén nyáron megérkezik, de továbbra sem vagyunk elragadtatva tőle, inkább régi Gyűrűk ura-játékokhoz nyúlunk vissza a mai napig is. Utóbbiakról nemrég készítettünk egy válogatást, te játszottál valamelyikkel anno?

Ugye nem gondoltátok, hogy az új játékok kihagyják majd a mobilpiacot? Persze, hogy nem! Az EA berkeiben már jó ideje készül egy mobilos Gyűrűk ura-játék, ami most új előzetest és megjelenési dátumot is kapott. A játék egy körökre osztott RPG lesz, amiben 5 fős csapatunkat terelgethetjük majd a PvE- és PvP-harcok során. Az persze csak rajtunk múlik, hogy Tolkien világának mely szereplőiből állítjuk össze csapatunkat, lehetőség lesz bőven!

The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth free-to-play, de mivel mobilos játékról beszélünk, ráadásul az EA-től... alaposan meg lesz pakolva mikrotranzakciókkal. Ez ma már alap a mobilos játékok körében, aligha róhatjuk fel hibaként. Azt már inkább, hogy ezernyi ugyanilyen játék van, csak más karakterekkel. Vajon a The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth esetében elég lesz annyi a sikerhez, hogy Tolkien ismert és kedvelt karaktereit vonultatja fel?

Hamarosan kiderül, a játék ugyanis már nincs messze. A The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth 2023. május 10-én érkezik Androidra és iOS-re egyaránt!

Kövess Minket!