Végre megjelenési dátumot kapott a The Lord of the Rings: Gollum

Végre megjelenési dátumot kapott a The Lord of the Rings: Gollum

A legújabb Gyűrűk Ura játék hamarosan megjelenik, pedig már kezdtük volna temetni.

Továbbra sem sikerült maximálisan meggyőznie a The Lord of the Rings: Gollumnak, legalábbis a legutóbbi előzetese alkalmával, de úgy tűnik végre elkészül (a 2019-ben leleplezett és eredetileg 2021-re tervezett játékot többször is elhalasztották). Legutóbb 2023-ra ígérték a játékot, a megjelenési ablaknak a 2023 áprilisa és szeptembere közötti időszakot adták meg. Ezt sikerül nekik tartani, sőt, kicsit korábban is érkezik, mint amire számítottam. A Daedalic Entertainment és a Nacon ugyanis bejelentette, hogy május 25-én jelenik meg a program.

A fantasy játék tehát már tavasszal érkezik Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PS4-en, PS5-ön és PC-n (a Steamen és az Epic Games Store-on keresztül), később az év folyamán pedig Nintendo Switchen is. A történetközpontú akció-kaland játék eredeti sztorija Középfölde számos régiójába kalauzolja el a játékosokat, és J.R.R. Tolkien könyveiből ismert karakterekkel találkozhatunk.

Akinek még egy kis noszogatásra van szüksége, vagy csak kíváncsi arra, hogy mire számíthat a The Lord of the Rings: Gollum esetében, az semmiképp sem hagyja ki a PC Guru beszámolóját a játékról. Böjti kollégánk ugyanis Hamburgban a Daedalic Entertainment főhadiszállásán kipróbálhatta és elmeséli tapasztalatait Szméagol kalandjairól.


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!