Új előzetest és megjelenési dátumot kapott az Aliens: Dark Descent

Új előzetest és megjelenési dátumot kapott az Aliens: Dark Descent

 A Focus Entertainment bejelentette a csapat alapú taktikai akciójáték megjelenési dátumát, és egy újabb videót tett közzé a programról.

A horrorrajongók egy újabb gyöngyszemre bukkanhatnak a Aliens: Dark Descenttel, amelyre már nem is kell sokat várni, ugyanis a kiadó Focus Entertainment bejelentette, hogy június 20-án jelenik meg PS5-re, Xbox Series X/S-re, PS4-re, Xbox One-ra és PC-re, és a francia Tindalos Interactive stúdió fejleszti, amely korábban a Battlefleet Gothic: Armada 2-n is dolgozott.

A játék leírása szerint egy stratégiai, valós idejű, csapat alapú taktikai akciójátékra számíthatunk, a történet szerint egy csapat Colonial Marines-t irányítunk, hogy megállítsunk egy Xenomorph-járványt. A bejelentéshez természetesen egy új trailer is dukált.

„Toborozz, lépj szintet és irányítsd a Colonial Marines osztagodat valós időben, egy egységként, intuitív irányítással, billentyűzettel és egérrel vagy kontrollerrel egyaránt” – olvasható a Focus által adott leírásban. Fontos lesz odafigyelni minden karakterre, mert a haláluk az végleges, nem támadnak újra fel. Ahhoz, hogy ezt elkerüld képességeiknek és felszerelésüknek megfelelően kell navigálni őket. A játék hivatalos oldalán azt írják, hogy a játékosok számos Xenomorph-típussal fognak megküzdeni, köztük Facehuggerekkel, Praetoriansokkal és Alien Queensekkel. Ráadásul sok mindenre oda kell figyelni. A katonáink életerejére, erőforrásaira, sőt még a mentális egészségükre is. Az Aliens: Dark Descent először a Summer Game Fest 2022 során mutatkozott be, ám ekkor még csak egy 2023-as megjelenési ablakot kapott.

Egy akkori nyilatkozatában a Tindalos vezérigazgatója, Romain Clavier úgy fogalmazott: „A Tindalos teljes csapata elkötelezett amellett, hogy az Alien franchise szelleméhez hű játékélményt nyújtson, és saját, eddig soha nem látott elemekkel egészítse ki ezt az ikonikus univerzumot. Az általunk kifejlesztett játékmenet egyedülálló, kedvenc taktikai és CRPG játékainkból inspirálódott, és idegtépő, valós idejű akcióba csomagoltuk. A filmből a játékunkba átültetni az ember által ismert leghalálosabb faj által okozott puszta rémületet elég nagy kihívás volt, de úgy véljük sikeres volt.”

Újra támadnak a Xenomorfok! Ha érdekel a Crash Team Rumble, a Konzolvilág kínálatában megtalálod.


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Gamer szótár