Játssz ingyen a Far Cry 5-tel egész hétvégén!

Játssz ingyen a Far Cry 5-tel egész hétvégén!

Hihetetlen, de már öt éves a Far Cry 5, most te is ingyen kipróbálhatod, ha még nem tetted.

A Far Cry 5 ötödik évfordulóját egy ingyenes hosszú hétvégével ünnepli meg a Ubisoft. Március 23-27. között Xbox One-on, PS4-en és PC-n, sőt Xbox Series X|S-en és PS5-ön is elérhető lesz a játék teljesen díjtalanul. Azt fontos megjegyezni, hogy az Xbox játékosoknak Xbox Live Gold előfizetésre van szükségük, míg a PlayStation felhasználóknak csak internetkapcsolatra.

Fedezd fel Hope megyét, és szabadítsd fel a The Project at Eden's Gate nevű világvége szektától, amelynek vezetője, Joseph Seed az apokaliptikus megváltás nevében bebörtönözte és elszigetelte a közösséget. Akár szólóban vagy kooperatívban is játszhatod és megpróbálhatod legyőzni az ellenséget. Ráadásul azt a jó szokását is megtartotta a Ubisoft, hogy ha az ingyenes hétvége után megveszed a játékot, minden előrehaladásod megmarad. Emelett, hogy ha úgy döntesz, hogy az ingyenes hétvége végeztével is folytatnád a játékot, akkor kedvezményesen megveheted a játékot. A Ubisoft Store-ban például április 4-ig 85%-os kedvezménnyel.

Az új generációs konzolon játszóknak még jobb élményben lehet részük, mint valaha, ugyanis kihasználhatják az 60 FPS-es patchet. A 60 FPS-es javítás a Far Cry 5 összes játékmódjára, valamint a három DLC-re, a Hours of Darknessre, a Lost on Marsra és a Dead Living Zombiesra is vonatkozik. Az Xbox Series X|S játékosok a zökkenőmentesebb vizuális élmény mellett a Far Cry 5 továbbfejlesztett felbontását is megkapják. Az Xbox Series X 3840x2160 és 4K felbontásban, míg az Xbox Series S 1920x1080-as felbontásban futtathatja majd a játékot. A PS5-ös játékosok továbbra is 2880x1620-as felbontásban vehetik elő a Seed családot.


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!