Előzetesen az egyik legegyedibb Star Wars-sorozat folytatása

Előzetesen az egyik legegyedibb Star Wars-sorozat folytatása

Folytatódik a Star Wars sorozat, amely már eddig is lenyűgözte a rajongókat különleges koncepciójával.

A londoni Star Wars Celebration konferencián hullott le a lepel a Star Wars: Visions animációs antológiasorozat 2. évadának új előzeteséről. Nem ez az egyetlen új alkotás, amivel a Lucasfilm előrukkol majd a következő időszakban, hiszen jönnek majd az új filmek egy nem éppen közkedvelt főszereplővel, illetve például Ahsoka is saját élőszereplős sorozatot kap.

A Star Wars: Visions első évadának mind a kilenc epizódját még 2021. szeptemberében mutatták be. Az első évad animátorai a Kamikaze Douga, a Studio Colorido, a Studio Trigger, a Kinema Citrus, a Production I.G, a Science Saru és a Geno Studio voltak. Voltak szamuráj ihletésű Jedi vs. Sith fénykardpárbajok, rockoperás epizód Jabba the Hutt palotájában, imádnivalóan animált droidok és és egy A-listás szinkronszínészgárda, amely Lucy Liu, Neil Patrick Harris, Simu Liu, Kyle Chandler, Henry Golding, George Takei neveit takarja. A jó hír az, hogy a Star Wars: Visions 2. évadára most már nem is kell olyan sokat várnunk, hiszen a hírek szerint május 4-én jelenik meg, ami nem egy véletlenszerű dátum, miután a legtöbb rajongó csak úgy ismeri ezt a napot: „May the Fourth be with you”.

A széria folytatásán újabb kilenc animációs stúdió, El Guiri, Cartoon Saloon, Punkrobot, Aardman, Studio Mir, Studio La Cachette, 88 Pictures, D'Art Shtaijo dolgozott együtt a Lucasfilmmel és Triggerfish-sel. A közreműködők most is pazar munkát végeztek és ez az első kedvcsináló alapján is szembetűnő. Ez nem véletlen, hiszen a Cartoon Saloon például ötszörös Oscar-jelölt animációs stúdió, és legutóbb az Apple TV+-on futó "Wolfwalkers"-ért felelt, eközben az Aardman a "Wallace és Gromit" stop-motion alkotást készítette el, míg a Studio Mir olyan sikersorozatokon dolgozott, mint a "The Legend of Korra" és a "Harley Quinn", hogy csak néhányat emeljünk ki a csapatok projektjei közül.

A 2. évad epizódcímei:

  • Sith
  • Screecher's Reach
  • In the Stars
  • I Am Your Mother
  • Journey to the Dark Head
  • The Spy Dancer
  • The Bandits of Golak
  • The Pit
  • Aau’s Song

De talán a trailer többet mond minden szónál, szóval érdemes mindenképpen egy pillantást vetni az alábbi videóra:

Kövess Minket!



Film és Sorozat - Mégis folytatódhat az Obi Wan Kenobi sorozat?

Lehet, hogy nem mindenki tudja, de az Obi-Wan Kenobit eredetileg filmnek szánták, azonban a Disney streaming fronton szeretett volna erősíteni, ezért inkább egy hatrészes tévésorozat lett belőle.