Befutott a The Marvels első előzetese!

Befutott a The Marvels első előzetese!

Trendi, menő, vicces, látványos, kell ennél több egy Marvel-filmbe?

Még éppen csak kihevertük a Hangya és a Darázs: Kvantumánia okozta sokkot, máris itt a legújabb Marvel-film! Nem tudom, hogy vagytok vele, munkatársaim és barátaim között is megosztó a téma, de nekem már kezd kicsit sok lenni az MCU-ból. Dehát, amíg minden film lepakol a Disney asztalára egy teli pénzeszsákot, addig nincs min csodálkozni.

Jobb ha készültök, mert idén ősszel újra az MCU-tól lesznek hangosak a mozik, ugyanis még novemberben érkezik a The Marvels, amihez most megkaptuk az első előzetest is. Visszatér Brie Larson, Iman Vellani, Teyonah Parris és Samuel L. Jackson is, az új kaland pedig egy meglehetősen furcsa kihívás elé helyezi majd hősnőinket, hiszen ahányszor használják képességeit, azonnal helyet cserélnek a másikkal, legyen bárhol is.

Én személy szerint picit tölteléknek érzem ezt az MCU nagy egészét tekintve, de majd kiderül milyen lesz, cáfoljanak rám és legyen egy élvezetes, szórakoztató film a The Marvels. Az biztos, hogy 2023 őszét érdemes bekarikázni a naptárban, napra pontosan még nem tudjuk mikor, de novemberben jön a The Marvels!

Kövess Minket!



Film és Sorozat - Mégis folytatódhat az Obi Wan Kenobi sorozat?

Lehet, hogy nem mindenki tudja, de az Obi-Wan Kenobit eredetileg filmnek szánták, azonban a Disney streaming fronton szeretett volna erősíteni, ezért inkább egy hatrészes tévésorozat lett belőle.