Gondolkodtál már azon miért nem öregszenek a Resident Evil női szereplőit? – Ezért!

Gondolkodtál már azon miért nem öregszenek a Resident Evil női szereplőit? – Ezért!

Chris és Leon öregszik, de a többiek...

Pár napja futott be a Resident Evil: Death Island, a következő Resident Evil animációs film előzetese. Nem panaszkodhattunk az eddigi animációs epizódokra sem és úgy tűnik, hogy ez a rész is kellően izgalmas lesz. Az előzetes alapján azonban máris kiszúrtak egy furcsaságot a rajongók, amire bizony nem kaptunk még hivatalos választ, de létezik egy erős rajongói teória, ami könnyedén lehet jó válasz.

Gondolkodtatok már azon, miért nem öregszenek a Resident Evil-világ női szereplői?

Nem tűnt még fel, hogy Claire Redfield, Rebecca Chambers és Jill Valentine mintha kortalan lenne? A játékok második és harmadik része 1998-ban játszódik, akkor ismerhettünk a három közkedvelt szereplőt. A Death Island viszont már 17 évvel később, 2015-ben játszódik Claire, Rebecca és Jill azonban nem öregedtek egy csöppent sem. Hivatalos magyarázat erre nem létezik, hacsak nem maguk a játék cselekményei adnak megoldást a kérdésre.

Ugyanis a három karakter mindegyike megfertőződött már valamilyen szinten az Umbrella egy-egy vírusával. Jill a T-Vírussal, Claire a T-Phobos variánssal, Rebeca pedig az A-Vírussal. Persze mindegyikük megmenekült, egyikőjükből sem lett vérszomjas zombi, de lehet, hogy a fertőzések így is hatással voltak a szervezetükre? Lehet, hogy a vírusok miatt nem öregednek?

Chris vagy Leon nem ennyire szerencsések, rajtuk szemmel láthatóan fog az idő, de a többieknek meg sem kottyant 17 év. Mit gondoltok, valós lehet a rajongói teória?

Kövess Minket!