Resident Evil: Death Island – együtt akcióznak a legismertebb arcok az új előzetesben

Resident Evil: Death Island – együtt akcióznak a legismertebb arcok az új előzetesben

Az animációs film még idén a mozikba kerül Japánban és később a Sony adja majd ki a világ többi pontján.

Jött, látott és győzött a Resident Evil 4 remake változata, és ha még nem csömörlöttél meg a Resident Evil kalandoktól, meg úgy általánosságban a zombiktól, akkor az a jó hírünk, hogy egy új animációs film is érkezik ebben az évben. Megjelent ugyanis a Resident Evil: Death Island első előzetese, és a lentebb látható majdnem 3 perces videóban az összes eddigi ismertebb és népszerű karakter feltűnik, ráadásul egy csapatként kell majd helytállniuk, ha életben szeretnének maradni a halál szigetén.

A Death Island a negyedik az animációs Resident Evil-filmek sorában, és szintén a negyedik, amelyben Leon a főszereplő. A történet a Resident Evil 6 és 7 eseményei között, valamint a harmadik film, a Resident Evil: Vendetta után játszódik. Annyit már most tudni lehet, hogy Leon megpróbálja megmenteni bizonyos emberrablóktól majd Dr. Antonio Taylort, de mielőtt sikerrel járna egy titokzatos nő megakadályozza ebben. Ezzel egyidőben Chris Redfield egy San Franciscóban kitört zombi járvány után nyomoz. Rajtuk kívül még szoríthatunk majd Jill Valentinért – ez lesz az első hivatalos alkalom, hogy Leon S. Kennedy és Jill Valentine együtt dolgoznak majd – és Claire Redfieldért is, és csak, hogy teljes legyen a felhozatal, a Resident Evil 0 hősnője, Rebecca Chambers sem hiányozhat. Leon a Resident Evil 2, 4 és 6-ban, míg Jill a Resdient Evil 1, 3, 5 és Revelations játékokban volt játszható.

Íme a trailer, amelyből nem hiányozhat sem az izgalom, sem az akció:

A Quebico és a híres anime stúdió, a TMS Entertainment által készített animációs film július 7-én debütál a japán mozikba, és remélhetőleg az év második felében a Sonynak köszönhetően Európába is eljut a produkció.

Kövess Minket!



Film és Sorozat - Mégis folytatódhat az Obi Wan Kenobi sorozat?

Lehet, hogy nem mindenki tudja, de az Obi-Wan Kenobit eredetileg filmnek szánták, azonban a Disney streaming fronton szeretett volna erősíteni, ezért inkább egy hatrészes tévésorozat lett belőle.