Ben Affleck elkotyogta a Flash mozifilm másik nagy visszatérő szuperhősét

Ben Affleck elkotyogta a Flash mozifilm másik nagy visszatérő szuperhősét

Nem akart spoilerezni, de aztán megeredt a nyelve.

Lehet, hogy nem Ben Affleck lesz a DCU és a Warner kedvence, hiszen nem rég azt mondta, esze ágában sincs új filmet rendezni vagy szerepelni egy következő alkotásban, amíg James Gunnék a fejesek. A Flash: A Villám egyébként is már kardélen táncolt korábban is, hiszen Ezra Miller sorozatos kirohanásai majdnem azt eredményezték, hogy a Warner kidobta a kukába az egész projektet, aztán végül csak kitartottak mellette. Elképzelhető, hogy azt remélik sikeres lesz és szépen termel majd a kasszáknál. Ezt egyelőre nem tudjuk, azt viszont már igen, hogy a Flash mozifilm újra összehozza a legnagyobb hősöket, hiszen ismét feltűnik benne Ben Affleck, és Michael Keaton is Batmanként – bár egyesek a trailerekben egy harmad Denevért embert is felfedezni véltek –, aztán Supergirl is tiszteletét teszi, meg visszatér Zod tábornok is, bár ő valószínűleg a rosszfiúk csapatát erősíti majd.

A film a rajongók által kedvelt Flashpoint története alapján lavíroz majd, amikor is a Villám Scarlet Speedstert követi titokban, és vele együtt visszautazik az időben, hogy megállítsa édesanyja meggyilkolását, csakhogy az idővonal megszakad. A DCU első multiverzumban játszódó filmjében Flash egy metahumánok nélküli világban találja magát, és nem sokkal érkezését követően Zod tábornok (Michael Shannon) fogságába kerül. Egyetlen lehetősége marad, egyesítenie kell erőit a Michael Keaton által alakított Batmannel, de persze valahogyan Affleck Sötét Lovagja is szerepet kap a filmben, és mint kiderült Gadot Wonder Womanje sem hiányzik majd.

És hogy ez miből derül ki?

A Smartless podcast egyik epizódjában Ben Affleck elrontotta a meglepetés egy részét, hiszen elkotyogta hogyan jelenik majd meg Wonder Woman a filmben. Afflecknek köszönhetően most már pontosan tudjuk, hogy a két hős útjai hogyan keresztezik majd egymást:

„Nem szeretnék nagyon spoilerezni, de volt egy jelenet, ahol elkapnak a rosszfiúk, de Wonder Woman megment engem egy tűzvész alatt. A Igazság Lasszójával húz ki engem a pácból, és így történhet meg az, hogy Batman beszámol neki az életével és a munkájával kapcsolatos valódi érzéseiről.”

Ha minden igaz, akkor a Flash újraindítja a DC univerzumot, ezért kétségtelenül az egyik legfontosabb DC-film a 2023-as évadban, ezzel pedig James Gunn és Peter Safran végre új időszámítást kezdhet a franchise történetében. Az új Flash filmet 2023. június 16-ától vetítik a mozikban.

Kövess Minket!



Film és Sorozat - Mégis folytatódhat az Obi Wan Kenobi sorozat?

Lehet, hogy nem mindenki tudja, de az Obi-Wan Kenobit eredetileg filmnek szánták, azonban a Disney streaming fronton szeretett volna erősíteni, ezért inkább egy hatrészes tévésorozat lett belőle.