Zombiinvázió és a Minecraft – Ezekkel játszunk a hétvégén

Zombiinvázió és a Minecraft – Ezekkel játszunk a hétvégén

Újabb hétvége, újabb 5-ös lista, amiben most kivételesen izgalmas játékokkal találkozhattok.

Erős hetünk volt így április közepén, ugyanis két fontos cím és végre debütált, valamint izgalmas ingyenes játékokkal is ellátott minket az Epic Games. Végre itt a hétvége, így több időnk lesz, hogy kipróbáljuk ezeket az alkotásokat, és eszement kalandokban legyen részünk. Alább összeszedtem 5 olyan játékot, amik tökéletes programot biztosítanak a hétvégére.

 Dead Island 2 

9 hosszú év után, április 21-én végre megjelent a Dead Island 2, mely a zombiapokalipszis sújtotta Los Angelesben játszódik. Itt az ideje, hogy felfedezzük a járvány mögött megbújó igazságot, és megtudjuk, hogy kik is vagyunk valójában. A játékról bővebb beszámolót az erről szóló cikkünkben olvashatsz. 

 Minecraft Legends 

A Minecraft Legends szintén a héten – április 18-án – jelent meg. Ebben az akcióstratégiai játékban a Minecraft szerelmesei a világ újabb mélységeit fedezhetik fel, miközben epikus csatákban vesznek részt a barátaik oldalán, vagy akár megküzdhetnek éppen velük is. Kötelező darab a tapasztaltabb rajongók számára, akiknek az alapjáték már nem jelent kihívást.

 Beyond Blue 

Ha mindig is érdekel az óceánok mélye, most eljött a te időd. Ebben az egyszemélyes játékban egy kutatócsapat tagjaként felfedezheted, hogy mit rejt a kék mélység. Használd a legújabb technológiákat, hogy úttörő felfedezéseket tegyetek. A játékot csütörtökig ingyen beszerezhetitek az Epic Store-ból.

 Postal 4: No regrets 

A Postal 4 egy 2022. április 20-án vált elérhetővé a PC-sek számára. Ebben az igazán felnőtteknek szóló szatirikus játékban új otthon után kell néznünk, miután hőn szeretett városunk teljesen elpusztul. A kétségbeeséssel szegélyezett utunk végén megpillantunk egy káprázatos helyet, ahol nem tudjuk mi vár ránk. Éld át te is a nyílt világú játék által nyújtotta lehetőségeket, és legyél a környék királya.

 Never Alone 

A héten szintén ingyenes az Epic Gamesen a Never Alone. Itt egy inuit kislány bőrébe bújhatunk, aki kis barátja társaságában indul útnak, hogy rájöjjön, minek is köszönhető a faluját ért embertelen hóvihar. A kalandra egyedül, de akár co-op-ban is elindulhatsz. A történet során többek közt megismerkedhetsz az inuit kultúrával, és a mítoszok világával.

Kövess Minket!



Téged melyik játék érdekel a legjobban?

  • 0 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 100 %