Több, mint 1 millió játékost vonzott az XDefiant béta – Te próbáltad már?

Több, mint 1 millió játékost vonzott az XDefiant béta – Te próbáltad már?

Úgy tűnik végre valamit jól csinál a Ubisoft?

Nem mondhatnánk, hogy túlzottan nagy őrjöngés követte anno a Tom Clancy's XDefiant bejelentését. Annyira arcade, annyira pörgős és csilivili volt, hogy sokan máris egy Call of Dutyba oltott Fortnite-nak titulálták és úgy gondolták nem érdemli a játék, hogy a legendás Tom Clancy nevet viselje. Utóbbit idővel a Ubisoft is belátta és hamar el is tűntette a Tom Clancy jelzőt a játék címéből, így az már simán csak XDefiantként érkezhetett meg a játékosokhoz, egyelőre persze bétában.

Bár hamari lenne még bármit kijelenteni, az biztos, hogy a kezdeti ellenszenv ellenére a játék bétája sikeres. Olyan sokan vetették bele magukat a zárt bétába, hogy a Ubisoft kitolta annak idejét április 25-ig. Már így is több, mint 1 millió játékost próbálta ki a bétát, ami magasan túlszárnyalja az előzetes jóslatokat. A legtöbben a játék tempóját dicsérik, jóval gyorsabb mint a tavalyi MW2, leginkább a Call of Duty: Advanced és Infinite Warfare-hez hasonlítható.

Ez pedig úgy tűnik egyelőre elég. Persze nem győzzük hangsúlyozni, hogy még csak bétában tart a játék, de ha az 1.0 megjelenése után is tudná tartani a mostani játékosszámát... még akár meg is szorongathatja az olyan veterán címeket, mint például a Call of Duty széria.

Kövess Minket!