Mire számít az E1TV stábja Párizsban? – 1. rész, loyAL

Mire számít az E1TV stábja Párizsban? – 1. rész, loyAL

Elindult a legújabb Major váró sorozatunk, ahol az Esport1TV kommentátorait faggatjuk ki a párizsi várakozásaikkal kapcsolatban.

Közeleg az utolsó CS:GO Major, amelyet a BLAST szervez Párizsban. Természetesen az Esport1.hu és az Esport1TV stábja is izgatottan várja már a jeles eseményt: rengeteg cikkel készülünk Nektek az elkövetkező majd' egy hónapban, továbbá exkluzívan, magyar nyelven, élőben fogjuk közvetíteni magát a Majort.

A szerkesztőségben már könyökölni lehet rajta, akkora a várakozás! És szerettük volna valahogyan megragadni ezt. Ezért elküldtünk pár egyszerű kérdést a versennyel kapcsolatban azoknak az embereknek, akik május 8-21. között kalauzolni fognak benneteket ezen az utolsó úton, azaz az E1TV CS:GO kommentátorainak. A válaszaik pedig már csak azért is érdekesek lehetnek, mert mint azt a következő napokban látni fogjátok, kollégáink egyöntetű öröme a Major miatt nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindenben egyetértenek a végkimenetel kapcsán ebben a cifra Counter-Strike érában.

Jön az utolsó CS:GO Major, de mielőtt rátérnénk, merengjünk el kicsit a múlton. Melyik volt az első Major, amit láttál? Melyik volt a kedvenced és melyiket tartod a legrosszabbnak?

„Az első Major, amit végig követtem, az MLG Major Championship: Columbus 2016 volt. Counter-Strike Source után – sok év kihagyást követően – a baráti társaságom miatt tértem vissza a Counter-Strike világába... abban az időszakban pont a columbusi Major volt reflektorfényben. A kedvenc Majoröm... nehéz kérdés, mert minden Major, amit követtem, parádés volt, igyekeztek a szervezők kihozni belőle a maximumot. Talán, ha egyet ki kéne emelnem, az pont a tavalyi riói volt. A brazil közönség elképesztő hangulatot varázsolt. Ha mondanom kéne egy számomra »rosszabb« Majort, az szerintem a StarLadder Berlin Major 2019 lenne. Az Astralis 16-6, 16-5-re nyerte a DÖNTŐT az Avangar ellen. Gyakorlatilag 2 óra alatt elintézték Jame-éket.”

Visszatérve a jelenre, az elmúlt három-négy hónap alapján mely csapatoknak lehet esélye a Majorön szerinted?

  • Vitality
  • Heroic
  • G2

Szerinted melyik az a csapat, ami messzire juthat Párizsban, de senki sem számít rájuk, azaz sötét ló?

Itt két csapatot említenék meg, akik az elmúlt időszakban és az RMR-en is a szívemhez nőttek: BNE, 9INE.”

Mire számítasz torzsitól és a MOUZtól ezen a versenyen?

Tiszta szívből szurkolni fogok a MOUZnak torzsi miatt, de szerintem az idei Majorön nem fognak Ádámék a rájátszásba jutni. Remélem rám cafolnak!”

Melyik csapat nyerheti meg a Majort szerinted? Miért?

Vitalityt mondanám, ezt a csapatot tartom az elmúlt hónapok alapján favoritnak. Megnyerték április 23-án az IEM Riót egy remek játékkal 2-0-ra a Heroic ellen. Nagyon egyben van most ez az ötös! Iszonyat kemény tűzerő dominál és remekül végzi Apex és a stáb a feladatát. Ami nagyot vihet pluszba a darazsaknak az a hazai közönség!”

Mely csapat(ok) fog(nak) a vártnál rosszabbul szerepelni Párizsban?

  • NIP
  • NAVI
  • MOUZ
  • FaZe

MAGYAR KÖZVETÍTÉS

A BLAST.tv Párizs Majort élőben, magyarul közvetíti az Esport1TV május 8-21. között. Semmiképp se maradjatok le az utolsó CS:GO Majorről!

Kövess Minket!