Ennyi volt! – Nincs több CS:GO Major

Most tavasszal lesz a világ utolsó CS:GO Majore, le ne maradj róla!

Jobb ha hozzászokunk, hogy most hetekig, hónapokig is a Counter-Strike 2 folyik majd a csapból. A Valve hivatalosan is bejelentette a CS:GO utódját, annak már egy-két részletét. Láttunk már képeket a felújított pályákról, ismerjük az új gránátokat és most már a Major tornák jövőjét is ismerjük. Hiszen ha 2023 nyarán jön a CS2, akkor mi lesz az őszi Majorrel?

A válasz egyszerű, semmi. A Valve hivatalosan is bejelentette, hogy az őszre tervezett Major elmarad. 2023-ban egyetlen Major torna lesz, a BLAST.tv Párizs Major, május 8. és 21. között. Óriási mérföldkő ez, hiszen nem csak az első BLAST Major kerül majd terítékre, de egyben az év egyetlen, a világ utolsó CS:GO Major tornája! Mondanom sem kell, hogy nem maradunk le a BLAST.tv Majorről, az RMR-versenyeket, majd magát a Majort teljes egészében élőben követheted majd magyar nyelven, az Esport1TV kínálatában!

Ami pedig a jövőt illeti, a Majorök nem tűnnek el. 2024-ben visszatérnek, de akkor már a Counter-Strike 2-vel. Az első CS2 Major 2024 márciusában lesz és bár azt még nem tudni, hogy pontosan hol és kik szervezik, de van egy erős tippünk. Adott év eleje, január vége és február eleje mindig az IEM Katowicéről szól. Mivel a Major előtt még RMR-versenynek is lennie kell, jó tipp lehet, hogy februárban RMR-t rendez a Valve, az IEM Katowice pedig márciusra csúszik és az lesz a világ első CS2 Major tornája.

A CS:GO tehát 19 Majort élt meg, kíváncsiak várjuk, hogy a CS2-nek mennyi jut majd, remléjük, hogy még ennél is több!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!