Akciófigyelő: Ismét kettőig számol az Epic, ezeket a játékokat húzhatod be ingyen

Akciófigyelő: Ismét kettőig számol az Epic, ezeket a játékokat húzhatod be ingyen

Miért húznál be csak egy ingyenes játékot, ha lehet kettőt is?

Merőben eltérő stílusban kínál a következő egy hétben két ingyenes videójátékot az Epic Games. A Store-ban limitált ideig nem kell fizetned a Breathedge és a Poker Club programokért, amelyeket alapesetben több mint 10 000 forintért tudnál csak megvásárolni teljes áron. A különleges ajánlat feltételei nem változtak, egy regisztrációra, valamint a kétfaktoros hitelesítés bekapcsolására van szükség ahhoz, hogy a könyvtáradba vándoroljanak a játékok. 

Poker Club

A világ egyik legnépszerűbb kártyajátékának digitális verzióját kizárólag a 18 év feletti korosztálynak ajánlja az EGS, mivel szerencsejátékról van benne szó. Külön kiemeli a fejlesztő, hogy Ultra HD 4k felbontásban élvezheted azt, hogy lejön-e riverrel a két párod, azonban ennél többet nem érdemes várni a Poker Clubtól. A multiplayer rész sem hiányozhat természetesen, akár 200 fős online versenyeken mutathatod meg azt, hogy nem csak a szerencsén múlik az, hogy valaki bezsebelje a zsetonokat.

Breathedge

A második ingyenes program jóval izgalmasabbnak ígérkezik. Az űr végtelenjében kell elpusztíthatatlan csirkéd társaságában felfedezni, kutakodni, valamint megrökönyödni azon, hogy a készítők hogyan tudnak lavírozni a teljesen komoly hangvételű jelentek és az abszurd humor spektrumán. A kritikusok szerint az izgalom sajnos nem hág a tetőfokára, ettől függetlenül néhány órára megéri elmerülni a fulladásos halálok közötti kalamajkákban.

Az ingyenes Poker Club és Breathedge videójátékokat május 4-én, délután 5 óráig adhatod hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáradhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted újra ráléphet-e az ember a Holdra a következő 5 évben?