Akciófigyelő: Ha szereted a rejtvényeket, akkor ez az ingyenes játék csak rád vár

Akciófigyelő: Ha szereted a rejtvényeket, akkor ez az ingyenes játék csak rád vár

Érdemes rányúlnod erre a gameszkóra, ha meg akarod mozgatni a szürkeállományt.

A hosszú hétvégére készült a GOG.com oldala egy ingyenes játékkal, amire limitált ideig, május 1-jén 15:00-ig tehet rá nulla forintért a kezed. Az Under the Moon Steamen jelenleg 6,89 euróba (~2600 forintba) kerül, ennyit spórolhatsz néhány kattintással a CD Projekt RED saját videójátékos webáruházában. Kifejezetten azoknak érdemes behúzni ezt a programot, akik szeretik a fejtörőket, ugyanis ebből rengeteget lehet találni ebben az indie-ben.

Under the Moon

A Bamya Games fejlesztőcsapata az Unreal Engine 5-öt hívta segítségül, hogy összerakjanak egy olyan stilizált grafikai elemekből felépített alkotást, amely kifejezetten a nyugodt esti bekuckózás mellé ajánlott. A felfedezés öröme, a feladványok megoldása, Ali Kemal nagy utazása mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy ne akard bezárni a játékot. Összesen hat pályán (Törökország, Kína, Oroszország, Egyiptom, Németország és Skócia) teljesítheted a kihívásokat, melyeket kellemes, az adott maphoz kapcsolódó zenei aláfestés kísér. Egyszerű alapokon nyugszik az UtM, ezért sem kell túl sokat várni tőle.

Egyetlen kattintással itt húzhatod be az ingyenes játékot!

A hírleveles feliratkozás nem nagy ár cserében azért, hogy folyamatosan gyarapodjon a gyűjteményed ezen a felületen. Ennek ellenére bármikor lemondhatod ezt a szolgáltatást, csak bökj ide.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te voltál már valaha Skóciában?