Jövő héten 3 ingyenes játékkal kedveskedik nekünk az Epic Games

Jövő héten 3 ingyenes játékkal kedveskedik nekünk az Epic Games

Elszaladt velük a ló, de mi ennek csak örülhetünk. Reméljük, hogy ez még csak a kezdet.

Jelenleg is két szuper, ám két totálisan különböző játékra csaphatunk le az Epic Store-ban. Csütörtökig teljesen ingyen miénk lehet a Breathedge – melyben hajótöröttként kell túlélnünk a végtelen űrben –, és a Poker Club – a valaha készült legrealisztikusabb pókeres játék. Legnagyobb meglepetésünkre, az így is nagylelkű ajándékokat, most három másik váltja, melyeket alább tekinthettek meg.

 Against All Odds 

Ha imádod a partijátékokat, akkor az Against All Odds garantáltan a kedvenceid közé fog tartozni. Ebben a többszereplős platformer játékban brutális akadályokon kell keresztüljutnod, hogy te éld túl a legtovább, és ezzel tiéd legyen minden dicsőség. Az élményt a barátokkal lehet maximalizálni, de idegenek társaságában is szórakoztató.

 Horizon Chase Turbo 

Ez 80-as és 90-es évek nagy klasszikusai által ihletett játék, lehetővé teszi, hogy ismét átéljük a klasszikus arcade játékmenetet, és csúcssebességen száguldozzunk a versenypályákon. Akár osztott képernyővel is játszható, ami amellett, hogy felettébb hasznos, nosztalgiával tölt el bennünket. Alapjáraton 5 520 Ft lenne, de most ingyenesen a könyvtárunkhoz adhatjuk ezt is.

 Kao The Kangaroo 

Ti is gondolkodtatok már azon, hogy milyen fantasztikus lehetőség lenne egy boxkesztyűs kenguru bőrébe bújni, és elképesztő kalandokat átélni? Képzeljétek, hogy a Kao The Kangoroo pont ebben segít nekünk. Ez a 3D-s platformer játék tele van kihívásokkal és szórakoztató elemekkel, melyek felejthetetlen élményt nyújtanak. 10 999 forint helyett, most ingyen lehet a miénk.

Kövess Minket!



Melyik a legérdekesebb?

  • 0 %
  • 0 %
  • 100 %