Saját Battle Royale-játékot készítenek a világ legnagyobb streamerei

Saját Battle Royale-játékot készítenek a világ legnagyobb streamerei

Kíváncsiak várjuk a játékot! Legyen formabontó, bár ezt egy BR-játékkal szinte lehetetlen elérni.

Márciusban jelent meg a Fortnite Unreal Editora, amivel szinte határok nélkül húzhatunk fel komplett világokat a semmiből. Pályaszerkesztők valószínűleg többen láttatok már, az Unreal Editior azonban annyira sokszínű és mély rendszer, hogy akár teljes játékok felépítésére is használható. Öt legendás streamer is ezt vette most a fejébe.

TimTheTatMan, SypherPK, NICKMERCS, Ninja és CouRage JD közös erővel vágtak bele egy új projektbe, egy új játék megalkotása, ami gyakorlatilag egy Battle Royale-on belüli Battle Royale lesz... jelentsen ez bármit is. Az Unreal Editior segítségével készül a az egyelőre csak Project V-ként ismert játék, tehát gyakorlatilag a Fortnite-on belül dolgozik a csapat, mégis a játékot valahogy önálló formában is meg akarják majd jelentetni, a jelenlegi tervek szerint valamikor 2024-ben.

„Folyamatosan fejlődik az Unreal Editor, így nem sietünk semmivel. Óriási terveink vannak, egyedi fegyverekkel, óriási pályával, tökéletes mozgással és izgalmas mechanikákkal. Egyelőre nem árulhatunk el sok mindent a játékról, de néhány apróságról más mesélhetünk: a Project V a közösség játéka lesz, minden a visszajelzéseitekre épül majd. Úgy gondoljuk, hogy a játékosoknak is van beleszólása, hogy miylen legyen az a játék, amivel idejüket töltik." - áll a Project V honlapján.

Papíron ez elég ütősen hangzik, de persze ígéreteket minden fejlesztőtől kapunk. Jobban járunk, ha inkább megvárjuk azt, hogy már mozgás közben láthassuk a Project V-t, akkor már tisztább képet kapunk majd arról, milyen is lesz ez a játék.

Kövess Minket!