Törli a mentésed egy Star Wars Jedi: Survivor bug – Így lehet lehet elkerülni!

Törli a mentésed egy Star Wars Jedi: Survivor bug – Így lehet lehet elkerülni!

Vigyázzatok, hogy ne ragadjatok be ti is ebbe a csapdába.

Nem egészen két napja, hogy a Jedi:Survivor hivatalosan is elstartolt. Az első értékelések szerint a játék méltó utódja a Fallen Ordernek. A sztori még mindig rendben van. A harcrendszer talán még érdekesebb és változatosabb lett, mint az előző epizódban. A Star Wars hangulat az tagadhatatlanul 10/10. Ha pedig valamire nem lehet panasz, az a marketing. 

Persze annak a képzeletbeli éremnek van egy másik oldala is. A PC verzió optimalizációja nem lett a legjobb és ezzel még óvatosan fogalmaztunk. A Steam értékelések a megjelenés után, gyorsan negatívba csaptak. Sorjáztak a panaszok arról, hogy a játék zabálja a memóriát. Az is előjött, hogy a térkép használatkor az FPS egyszerűen megszűnik létezni. Vannak gondok a hangokkal és az egész egy káosz. Persze az EA nem késett a bocsánatkéréssel és az ígéretekkel sem.

Pedig a problémák sora ezzel még nem ért véget. Nemrég egy olyan hiba jött elő, ami akár a teljes mentéseket is hazavághatja. A soft-lock a Chamber of Duality történetszálhoz kötődik. Amikor a játékosnak erre vezet az útja, akkor minden rendben van. Ha megoldjuk az ide kötődő rejtvényt, akkor jön egy droid és kienged. Viszont ezek után, ha nem mentünk egy meditációs körben és meghalunk, akkor a respawn a kamrába dob vissza. A gond viszont az, hogy ezek után nincs segítség, senki nem enged minket ki. Ja és a Fast Travel nem működik. Szóval, ha végeztetek a feladvánnyal, akkor irány egy mentési pont, mert anélkül lehet újra kezdeni a dolgokat!

Kövess Minket!