Akciójátékok, ha már nem csak nézni akarod a John Wick filmet

Akciójátékok, ha már nem csak nézni akarod a John Wick filmet

Ha kell egy kis kikapcsolódás, akkor itt van pár lehetőség.

A John Wick filmek már alapból is meglepték egy kicsit a világot. Az első epizód egy vérbeli akció-kaland volt, ahol úgy tűnt, elővették a legalapabb kliséket. De miután ezek a klisék találkoztak Keanu Reeves karakterével és borzasztóan profin kivitelezett akció jelenetekkel, az egész átváltozott egy iszonyatosan menő történetté. Nem csoda, hogy a most mozikba került negyedik rész sorra döntögeti a rekordokat. Pedig az egy percre jutó halottak száma igencsak magas.

Ha titeket is elkapott Reeves/John karizmája és egy kicsit a bőrébe bújnátok, akkor mutatunk pár játékot, amivel érdemes próbát tennetek.

Max Payne 3

Ugyan a játék bullet-time mechanikája inkább a Mátrix filmeket idézi, de Max karaktere már szinte inspiráció is lehetett a John Wick sorozatnak. Füstölgő fegyverek, repkedő lövedékek és robbanás minden mennyiségben. Nagyjából ennyit ígér a Max Payne 3, de ennél nem is kell több.

Superhot

Ha csak a sorozat esszenciája kell, akkor a Superhot a legjobb választás. Ha az egyetenn vágyad, hogy borzalmas mennyiségű számítógép generált ellenfelet győzz le és nézz ki közben ultra-menőn, akkor ne menj tovább. Persze a játék mechanikája kicsit fura, ha nem mozogsz, akkor az idő sem folyik. Nézd meg milyen veszélyek leselkednek rád, tervezd meg, hogy mit csinálsz, utána lehet csapatni.

Cyberpunk 2077

Egyértelmű választás, már csak azért is, mert itt gyakorlatilag Keanu Reeves oldalán harcolhattok. De nem csak ez az egyetlen indok. A CP 2077 már rég levetkőzte a kiadási hibáit. A játék most már nagyszerűen pörög és a harcrendszer egyértelműen menő. Lehettek szupergyors utcai szamurájok, rafkós dekások vagy csak egyszerű durr-bele akcióhősök. A választás a tiétek.

Sleeping Dogs

Itt az akrobatika, a parkour és inkább a dinamikus mozgás kerül előtérbe. Persze a történetben ott vannak a kötelező elemek. Egy régi vágású zsaru, a Triád, gyönyörű nők és egy igazi detektív sztori. A játék anno eladott 1,5 millió darabot de ez sajnos nem hozott magával második részt, pedig megérdemelte volna.

Kövess Minket!