Ezek a közösség kedvenc Fortnite Creative pályái, melyeket te is imádni fogsz

Ezek a közösség kedvenc Fortnite Creative pályái, melyeket te is imádni fogsz

Három teljesen különböző tematikájú pálya, melyek kipróbálása kötelező.

Az Epic Games nemrégiben bevezette, hogy a hivatalos oldalukon nyomon követhetjük azt, hogy a Fortnite-ban melyik móddal éppen mennyien játszanak. Ennek köszönhetően például megtudhatjuk, hogy melyek a legnépszerűbb Creative pályák, és mi is kipróbálhatjuk őket. Alább 3 olyan térképet szedtem össze, amiken több százan, vagy akár ezren játszanak jelenleg, és emellett kimondottan szórakoztatóak. Igyekeztem különböző kategóriákból választani, hogy mindenki találjon kedvére valót.

 ZOMBIENITE – 8678-9448-5299 

Ha mindig is vágytál arra, hogy részese legyél egy zombiapokalipszisnek, eljött a te időd. Szavazd meg, hogy melyik pályán szeretnél játszani, majd verd vissza a zombihordák hullámait a brutális fegyvereid segítségével. Cél a túlélés.

 Surprise prison break – 8788-7366-9566 

A játékosok két részre oszlanak, rendőrökre és bűnözőkre. A bűnözők feladata, hogy kiszökjenek a börtönből, és kifosszák az üzleteket  ezzel minél több pénzt gyűjtve. A rendőröknek meg kell akadályozniuk a teljes káoszt, és visszaállítani a rendet. Ez egy nagyon változatos map, ami barátok társaságában a legélvezetesebb.

 500+ LEVELS DEFAULT DEATHRUN – 9386-6875-7537 

Ennek a Deathrunnak az alkotói azt állítják, hogy csupán a játékosok 0,1%-a képes az összes szintet teljesíteni. Az első 500 pálya viszonylag egyszerű, de utána következik 150 bónusz szint, amik már jóval nagyobb kihívást jelentenek. A sprintelésre, és a mászásra is szükséged lesz, ha végigszeretnéd csinálni.

Kövess Minket!



Melyik pálya tetszik a legjobban?

  • 25 %
  • 25 %
  • 50 %