Így festene Benedict Cumberbatch Voldemort nagyúrként

Így festene Benedict Cumberbatch Voldemort nagyúrként

Most kivételesen egy rajongó készítette el saját kezűleg a képet és nem a mesterséges intelligencia segítségét vette igénybe.

A Harry Potter reboot változatának bejelentése is már elég nagy port kavart, mivel az előzetes hírek alapján sorozat formájában éled újra a történet, de alighanem a következő időszakban mindennél izgalmasabb témát szolgáltat majd az, hogy kik ölthetik magukra a könyvek ikonikus karaktereinek a szerepét. J.K. Rowling könyvei hihetetlen népszerűségre tettek szert az elmúlt két évtizedben, bár az írónő jelenleg nem éppen a rajongók kedvence, miközben a filmek is hatalmasat mentek a mozikban és ennek köszönhetően a világ egyik legnagyobb médiafranchise-ává vált. A nyolc film összesen több, mint 7,7 milliárd dolláros bevételt hozott a konyhára a Warner Bros. Discoverynek, viszont az utána készült előzményfilmek (Legendás állatok és megfigyelésük trilógia) már eléggé megosztóak voltak.

Talán emiatt is érezték úgy az HBO Maxnál, hogy itt az ideje leporolni Harry Potter kalandjait és egy teljesen új formában bemutatni az újonnan felnövekvő generáció számára. A sorozat castingját egyelőre még nem jelentették be, tehát nem tudni kik tűnnek majd fel a Roxfortban, de ez nem akadályozta meg a rajongókat abban, hogy javaslatokat tegyenek az internet felületén a főbb szerepekre. Az Elilusionista.cl nevű Instagram-felhasználó egy lenyűgöző alkotással próbálkozott be, amely Benedict Cumberbatchet – aki egyébként Budapesten forgatja új, Eric című sorozatát – ábrázolja Voldemortként.

A rajongói kép nem csak remekül kidolgozott, de elképesztően hitelesnek tűnik, hiszen már első ránézésre is elhinnénk, hogy Cumberbatch lesz a varázsvilág sötét urak. A kép az újdonsült Voldemortról tökéletesen ötvözi a karakter jól ismert jellegzetességeit, Cumberbatch ugyancsak markáns arcvonásaival.

Nem véletlenül esett a választása Cumberbatchra, mivel ő napjaink egyik legelismertebb és legtehetségesebb színésze, aki olyan filmekkel vívta ki a kritikusok tiszteletét, mint a Kódjátszma és A kutya karmai közt, miközben az MCU-ban szórakoztat. Ráadásul a brit színész Doctor Strange-nek köszönhetően úgy érkezne a Harry Potter világába Voldemortként, hogy már van tapasztalata egy varázsló eljátszásában. Számos alkotásban láthatjuk őt majd a következő években (Rogue Male, The End We Start From, The Wonderful Story of Henry Sugar, The Book of Clarence), és nem lenne meglepő, ha a siker érdekében az új reboot sorozatban is helyet kapna, jelenlétével biztosan emelné a széria nívóját.

Kövess Minket!