J.K Rowling mókás trollkodással reagált az új Harry Potter sorozat bojkottálóira

J.K Rowling mókás trollkodással reagált az új Harry Potter sorozat bojkottálóira

Lazán kezeli a dolgot, pedig sokan tényleg ki nem állhatják az írónőt.

Nem is olyan régen adták ki a fantasztikus sikereket elérő Hogwarts Legacy című videójátékot, és ennek apropóján voltak olyanok, akik nem bírták ki és természetesen elővették J.K. Rowlingot is. Egy jó ideje az írónő valóban megosztó személyiség, mivel a rajongók egy része bizony már nem szeretné, ha bármilyen köze is lenne a Harry Potter világához kapcsolódó alkotásoknak, illetve egy megszólalása miatt is simán transzfóbnak bélyegezték meg.

Nem sokkal ezelőtt egy podcast-sorozatban Rowling elmesélte, hogy volt idő, mikor tényleg félt attól, hogy fizikailag is bántalmazhatják, mégsem aggódik úgy igazán a véleménye és a hagyatéka miatt. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy az HBO által bejelentett új Harry Potter sorozatot illetően ismét megszólalt a nyilvánosság előtt. Azt nem árt tudni, hogy a jövőben elkészülő széria munkálatai során executve producerként számítanak majd rá a stúdiónál, ez viszont az utálóinak egy cseppet sem tetszett, és hangot is adtak véleményüknek, mert szerintük nem szabadna semmilyen Harry Potter projekt közelébe engedni az írónőt. Nos, erre Rowling egy mókás trollkodással vágott vissza:

„Szörnyű hír, amelyet kötelességemnek érzem megosztani. Aktivisták újabb bojkottot próbálnak szervezni a munkám ellen, ezúttal a Harry Potter tévésorozat miatt. Mivel jobb előre felkészülni, elővigyázatosságból be is készítettem egy nagy adag pezsgőt.”

Ezzel egyben arra is utalt, hogy a bojkottálásra és az utálkozásra felbujtó szöveg már a videójáték esetében sem úgy sült el, ahogyan azt a rosszakarói szerették volna, hiszen csak további reklámot jelentett az amúgysem gyenge megjelenési hype mellé a címnek.

Kövess Minket!